Avatar uživatele
Stařík2

Soused chce sundat ze stodoly starý eternit a chce mi ho házet před okna na můj pozemek

Jam mu v tom zabránit ? Má možnost jej házet na druhou stranu do svého dvora nebo dolů do stodoly.Chce to udělat až na chalupě nebudu , ale je to dost blízko , musel by si tam dát síť nebo korytem posílat jinam a stejně veškerý škodlivý prach bude u nás všude.

Zajímavá 0 před 2455 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Pokud s ním není rozumná domluva, pohrozil bych mu oznámením na přestupkovou komisi příslušného MěÚ (přes policii). Vzhledem k tomu, že eternit zpravidla obsahuje azbest, jde o nebezpečný odpad a měla by ho likvidovat odborná firma.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tohle řeší policie, kterou prostě jen zavolejte a oznamte jim sousedovo protiprávní jednání. Vy se mu rozhodně nepokoušejte bránit mohlo by se to zvrtnout v napadení ze kterého nemusíte vyjít jako vítěz ani fyzicky ani právně.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cukrar

Staříku, zabráníte mu v tom tak, že mu sdělíte, pokud vám bude házet odpad na Váš pozemek, budete nucet dělat právní kroky.
Vyzvěte ho, aby zanechal tohoto úmyslu z protiprávního jednání.
Stodola je hranice pozemku?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Ať si ho hází na svůj pozemek. Pokud ho nebude řezat, žádný škodlivý prach nebude.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

natočte ho při tom počínání na kameru to bude důležitý důkazní materiál který pak policii předejte (ALE POZOR pouze policii, nesmíte ho zveřejnit ani poskytnout nikomu jinému, to by vás soused mohl žalovat taky)

před 2455 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek