Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Split screen hry na PC

Ahoj hráči x)
dostal jsem chuť zahrát si se sestrou nějaké hry na PC pro dva. Ale moc jich neznám. Nejlepší bude splitscreen (rozpůlená obrazovka).
Kdo by mi něco doporučil. Našel jsem tu podobné téma, ale nechci nic moc starého.
Za mlada jsme hráli např. RC cars, Mortal Kombat 2 nebo Olympijské hry Athény, teď jsem objevil něco podobné- Blur, tak myslím něco takovéhle novější třeba teď Heroes Might and Magic 5,6 horké křeslo je taky pro dva, nejlíp závodní nebo něco soutěživého prostě pro 2 na jednom PC bez ovladačů (jen jedna myš a klávesnice)
Nemyslím ale hry jako Bůlánci, něco náročnějšího :)
Kdo bude mít nějaké dobré odpovídající typy budu vděčný.
Vím, že na pc moc her jako mortal kombat a tekken není, ale kdyby jste něco takové pro jednu klávesnici znali novějšího tak sem s tím xD
A taky jsem před asi 8 lety hrál u kámoše nějakou hru, ale vůbec nevím jak se jmenovala a nikde ji za boha nenajdu, šlo o závodní hru z pohledu trochu z hora v úhlu, všechno bylo na jedné obrazovce a autíčka brali různé zbraně na zničení protivníků (plamenomety, bomby, kulomety, cokoliv na zničení ostatních aut okolo, ale byl to závod, trasa ne aréna a jizdá kam se zlíbí myslím, už si to moc nepamatuji. Kdo by vědel o jakou hru jde prosím dejte vědet bude starší, ale byla dobrá zábavná a myslím, že jsme ji hráli i ve třech, na trase přitom byli minimálně 4 auta co si pamatuji a každé mělo jinou barvu (růžové, modré, zelené) Díky

Předmět Autor Datum
death rally - uz je full verzia zdarma.
hoppus 30.07.2012 09:46
hoppus
aha podle screenshotů to ještě není ono, něco hodně podobné, ale primitivnější ta auta byla normálně…
Mojmír 30.07.2012 09:49
Mojmír
Micromachines? Mashed?
Michal2 30.07.2012 09:58
Michal2
HAHA to je přesně ono! Díky moc screeny- http://mthec.wordpress.com/2009/03/05/mashed-smash ed-and-t…
Mojmír 30.07.2012 10:02
Mojmír
prosím tě v mashed nastavení options je ovladač 1- keyboard a u ostatních nejde nic zvolit! To musim…
Mojmír 30.07.2012 11:13
Mojmír
Tak závodních by bylo dost, ale co nějakou bojovku typu mortal kombat, tekken, street fighter na pc…
Mojmír 30.07.2012 10:13
Mojmír
Vyskusaj toto: http://www.sector.sk/search.aspx?sekcia=1&search=s plitscreen&fulltext=1 http://www…
Dreamer 31.07.2012 00:34
Dreamer
ROOL cage 2 pro 4 Obrazovka na 4 části poslední
Lukas143 27.06.2014 14:53
Lukas143

aha podle screenshotů to ještě není ono, něco hodně podobné, ale primitivnější ta auta byla normálně křiklavě růžové, žluté, modré prostě jednobarevný jak hračky to vypadalo tohle vypadá novější, ale tak to bude možná lepší díky, jen mě zajímalo co jsme to před lety hráli :)
// screeny byly některé z hry na iphone, ale tak základní o které byl pravděpodobně text tak to není ona nebylo to na ms dos normal windows xp nedo 98 a taky to nebylo tolik čtverečkovaný, bylo to 3D ne 2D

prosím tě v mashed nastavení options je ovladač 1- keyboard a u ostatních nejde nic zvolit! To musim mit ovladac aby mohla hrat i sesta? Slo by to se dvema klavesnicemi? (ty mam, ale gamepad ne)
// při 2 klávesnicích mi to taky nic nenajde, ale ani za nic si nevzpomenu ze by jsme to tehda hrali na gamepedech, urcite jsme byli vsichni na klavesnici, netusi nekdo jestli to nejde nejak predelat?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru