Avatar uživatele
RyuzakiKate

Co jste si mysleli jako děti, a nakonec to bylo úplně jinak?

Narazila jsem na tohle krásný téma na jednom fóru a strašně jsem se bavila nad odpověďmi. Dozvěděla jsem se například, že hodně lidí si myslelo, že továrenské komíny vyrábějí mraky, v rádiu hrají umělci naživo, herci umírající ve filmu umřeli doopravdy, dříve byl svět černobílý (dle starých fotek a filmů), existuje jenom čeština a cizinci si vše překládají do češtiny, čmelák je samec od včely atd.
Některý věci mi přišly fakt úžasný, dětská fantazie opravdu nezná mezí. Já třeba vůbec nevěděla, že ženy mají nějaký poševní vchod a močovod a myslela jsem si, že čurám tak nějak celoplošně :)
A co vy, vzpomenete si?

Upravil/a: annas

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, iceT, fcoop, Lurius před 2928 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

No, třeba že dárky nosí Ježíšek a děti čáp, ale to asi každé dítě. Akorát mi bylo divné, že jsem nikdy neviděl čápa s miminem. Taky jsem si myslel, že rakety mohou startovat jenom v noci, protože hvězdy přece ve dne nejsou vidět. A že blesk vzniká, když se studený mrak srazí s teplým.

Ještě dodatek: dnešní městské děti, které ještě neviděly krávu, si prý myslí že jsou fialové. Jako ta z reklamy na Milku.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Psychotic

Myslel jsem, že holky jsou e-e. Ne, že by to nebyla pravda, jen už mi to nevadí 😁
Myslel jsem, že se odstěhuju do zahraničí, jakmile budu moct. Teď se mi z Česka nikam nechce.
Myslel jsem, že jsem nejchytřejší. Ale na annas nemám.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Jako malá jsem si myslela, že svatby ve filmech jsou pravé a lidi, co umřeli ve filmu na střelnou ránu, umřeli doopravdy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Že se z trouby udělá lednička tak, že se dráty zapojí obráceně, a také proč když je nouze o uhlí a uhlí se udělá za dřeva a rostlin když se nechají zahrabané v zemi, tak proč proboha nikoho nenapadne to dříví a trávu nenaházat někam do údolí, zahrnout a těch 5–10 let počkat…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Že když se někomu stane křivda, tak že se to vždycky napraví a ten dotyčnej neztratí hrdost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
isteron

Na základe bulikania hláv v škole a v rozhlase, novinách, že sa dá vybudovať svetlá budúcnosť pre všetkých a nikto nebude chcieť ovládnuť svet na úkor ostatných, som si to myslel do 15. rokov. Potom som vytriezvel.
A komunistická propaganda nás učila, že vysoké a dymiace komíny znamenajú pokrok, bohatstvo a úspech v spoločnosti, ale keď som ochorel na čierny kašeľ, už ma z toho vyliečili, počas 2 týždňového pobytu u rodiny uprostred stromov a smrekov, aj bez liekov.aj počas pasenia kráv a hrabania sena.

Upravil/a: isteron

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mimozemšťan

Že se Zeměkoule furt zvětšuje, když milióny roků padá furt ze stromů na podzim listí…
Že by mohlo normální auto jezdit na šlapání (jako pohon)…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek