Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spálený zdroj a následné problémy

Ahoj lidi. Před několika dny se mi při hraní sám vypl počítač a už nešel zapnout... Na vině byl zdroj. V záruce byl vyměněn, ale po výměně se objevil problém s grafickou kartou (Nvidia GTX560Ti) která fungovala záhadně jen s jedním kabelem (DVI to VGA) ale s ostatními kabely nefungovala... Servisák co přijel si s tím nevěděl rady, tak to radši odvezl s sebou. Po spálení zdroje se ale objevily i další problémy. Například to, že počítač nejde úplně vypnout. Po vypnutí se vždy točí větrák u procesoru a blikají diody, takže PC se musí natvrdo vypnout spouštěcím tlačítkem... Také se mi dvakrát stalo, že se z ničeho nic větrák u procesoru rozběhl na plné otáčky, přestože v PC nebyl spuštěn jediný program. Myslíte, že bych měl reklamovat celý PC? Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Po vypnutí se vždy točí větrák u procesoru a blikají diody koľko diód a kde ti blikajú ale s ostat…
sakraforte 10.04.2014 18:13
sakraforte
Pokud jsi to koupil jako sestavu, tak to reklamuj. Pravděpodobně to bude pro tebe nejlehčí, jinak bu…
Hanyse.k 10.04.2014 23:43
Hanyse.k
Jaky novy zdroj ti tam dali v tej zarucnej oprave? Ak tam mas nejaky skvely eurocase alebo iny podob… poslední
MM.. 11.04.2014 01:01
MM..

Po vypnutí se vždy točí větrák u procesoru a blikají diody

koľko diód a kde ti blikajú

ale s ostatními kabely nefungovala... Servisák co přijel si s tím nevěděl rady, tak to radši odvezl s sebou.

a čo, spravil to ?

z ničeho nic větrák u procesoru rozběhl na plné otáčky, přestože v PC nebyl spuštěn jediný program

žiadny program nebeží, len keď je vypnutý.

Pokud jsi to koupil jako sestavu, tak to reklamuj. Pravděpodobně to bude pro tebe nejlehčí, jinak budeš muset vylučovací metodou otestovat každou komponentu aby jsi zjistil, kde je problém, pokud je teda v HW.

Jaky novy zdroj ti tam dali v tej zarucnej oprave? Ak tam mas nejaky skvely eurocase alebo iny podobny smejd, tak najprv do toho dat na test slusny zdroj napr. seasonic, vzhladom na grafiku tak 400W seasonic minimum. Ne eurocase ani hedy ani ziadnu podobnu nefunkncnu hovadinu.

Druha vec je treba skontrolovat vsetky kable napr. toho vetraku, ci nema blby kontakt, a windows skusit nainstalit nacisto (aspon na test na iny disk) plus len ovladace a nezavirit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru