Avatar uživatele
anonym

Stalo by se povolání popeláře atraktivní, pokud by bez vysvětlení od vedení zvýšili jejich měsíční mzda na ± 25 000 Kč?

Šli byste do toho?

Já jen pokud bych přišel o čich anebo pokud by to bylo měsíčně za 100 000, tak bych si na něj dal kolík a měsíc tam dýchal pusou.

Zajímavá 0 před 2772 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Těžko.
Jel jsem jednou vlakem s jedním dělníkem. Také těžce fyzicky pracoval a měl za to třicítku (sice v Praze, ale přece). Myslím, že na jeho místo se nikdo nehrne.
A tomu starému komunistickému remcalovi: nelži. To je zajímavé, já vidím manuálně pracujících mladých lidí mraky. Jestli to spíš není o tom, že ty je vidět nechceš.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

My staří (teda konkrétně i já), co jsme na práci zvyklí, tak bychom do toho šli určitě.
Mladí, co nejsou zvyklí makat rukama, tak by do toho nešli, protože od toho bolí ruce. Vidím to ve svém okolí a potvrzují mně to i všichni moji kamarádi, mladí nechtějí makat rukama.Vždyť je to vidět i v seriálech (konkrétně seriál Ulice), ani jeden mladý nedělá rukama a ani tvůrci seriálu se nesnaží ukázat, jak se pracuje za 10 000 nebo aby tam někdo byl delší dobu nezaměstnaný, protože ho nikdo nechce.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

U nás jsou údajně tato místa velmi lukrativní a za jeho uvolnění se dokonce dává odstupné, podobně jako kdysi za místo u benzinky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Mno chtělo by to ještě o chlup víc… A pak proč ne? Ideálně na pár měsíců vypadnout z kanclu a jít takhle někam na čerstvej vzduch… 😉 a pak se klidně zas
vrátit

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek