Avatar uživatele
Ganymede

Stalo se Vám někdy v životě něco záhadného, co jste nedokázali vysvětlit a doposud jste to nikomu neřekli??

Škoda, že se nepodělíte, ale to je Vaše věc. Děkuji za odpovědi :)

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? GM, Drap, anonym před 2850 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, stalo. Před mnoha léty. Nebudu to však prezentovat ani tady. Myslím, že všechno má racionální vysvětlení, jen ho občas neznáme.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Ano, stalo se mi to víckrát, něco se vysvětlilo později, něco ne a jednu věc si zřejmě vezmu sebou radši do hrobu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Párkrát ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Psychotic

Tak tedy závidím ostatním odpovídajícím, protože mně se nic záhadného nikdy nestalo. Největší záhada v mém životě je to, jak mi mohly projít všechny ty krávoviny, které jsem dělal jako náctiletý. Ale nijak se tím netajím a pár možných vysvětlení mě napadá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/byli-jste-nekdy-svedky-nadprirozeneho-jevu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Ano, ale nevidím dôvod v zverejnení.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ano pár si jich nechám do urny, ale o jedno bych se mohl podělit, protože na příliš tajností je život krátký.

Uvedu to trochu z jíného úhlu. Takových osm let zpět jsem měl už tak rok po matuře a chodil do práce. Z mého posledního vztahu jsem dostal parohy a jí jsem už pár měsíců neviděl. Takový ten vztah, který jsem sice neviděl jako nekonečný, ale přece jen mě ten konec zaskočil. Jelikož jsem měl období, kdy přemýšlel o budoucnosti, tak jsem s oblibou projížděl každý den horoskopy. Občas tam člověk čte různé věci a někdy tomu věří a jindy ne. Ten den tam stálo slovní spojení že: uvidíte, že stará láska nerezaví. Říkal jsem si. Hmm proč sakra pořád ty kraviny čtu? Dal jsem si oběd a pak kouknul na film. Ten skončil a tak jsem se zvedl a protáhnul si páteř od sezení. Chtěl jsem trochu vyvětrat a tak jdu k oknu a můj pohled se zastavil přímo na místo před našim barákem, tak si to tam jde právě moje bejvalá s nějakým úplně cizím borcem a mě polilo horko. Viděl jsem je ve chvíli kdy šli bokem a ja jim letmo zahlédl tváře. Oni si mě nemohli všimnout. Ona ví kde bydlím a stačilo, aby natočila hlavou a mrkla na mě a já bych měl do konce života noční můry. Od té doby mám k horoskopům velký respekt a někdy jejich předpověd sedí až záhadně přesně. Nevím, co přesně se stalo, ale od té doby jsem jí už neviděl. Občas se mi po ní stýská, ale život jde dál. Zažil jsem s ní moc pěkný vztah a tak si to chci taky pamatovat. Jen ten konec nebyl pěkný a tohle záhadné zahlednutí mi vždy přimrazí úsměv na rtech.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

Ganymede: každý máme svoje tajemství, které nikomu a nikdy neřekneme. Přece si nemohla čekat, že to vyslepičíme zrovna tady?! Může jít o věci trapné, intimní, šílené…

před 2850 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek