Avatar uživatele
Smode

Stalo se vám někdy, že jste se chystali vyhledat si na internetu informaci, kterou jste zaručeně nenašli?

Před pár lety se mi to stalo: kamarád byl v nemocnici a nedalo se mu dovolat, tak jsem si řekl že abych se dále nezdržoval „mrknu na net jak se mu daří“ (=nesmysl).
Nebo dnes znovu: před chvílí jsem zjistil že mi do konstrukce pod koupelnou zatíká voda z odpadního potrubí, jenže není zatím jasné jestli je chyba jen pod umyvadlem, nebo současně i pod sprchovým koutem…v záchvatu mě napadlo že abych nemusel bourat obojí, mohl bych pro tuto informaci „mrknout na net“ (=čirý nesmysl).

Člověk si tak automaticky zvykne všechno hledat na internetu že ho pak napadnou takové chvilkové zkraty..pokud se vám něco podobného někdy stalo – jakou informaci jste se chystali vyhledat?

Dodatek:
Vzhledem k tomu že moje otázka byla ze smysluplné upravena na zcela nesmyslnou aniž bych o tom věděl či to schválil (vím, že tak může annas učinit), je pro mě toto jednání naprosto nepřípustné (protože jsem nic neporušil ani neudělal špatně) a vidím že zde panuje tvrdá cenzura. Velmi děkuji všem skutečným a šikovným uživatelům kteří mi dali odpověď (každý ví, pakliže si tento dodatek stihne vůbec někdo někdy přečíst, koho myslím) a bohužel musím napsat že pokud někdo jedná mým nickem a přitom to nejsem já, není tento web ani v nejmenším nic pro mě. Tímto se s vámi loučím a již nikdy mě zde neuvidíte. Než bude dodatek nebo celá otázka smazána dovolte mi všem skvělým lidem zde vyslovit ještě jednou díky! Ať se daří!;)

FIN

Upravil/a: Smode

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, gecco před 2652 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Dokonce už několikrát. To, že vše najdeš na netu je nesmysl.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
gecco

Ne, nejsem na netu takto závislý…
😉
Primárně ´věřím´ spíše sobě, než netu – a i na to, jak mi to sluší, se raději kouknu do zrcadla, než na display…
😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Na netu se dá najít hodně, ale zdaleka ne všechno. Vlastní vědomosti to nikdy nenahradí. Ty totiž aspoň nějaké hledač musí mít, aby věděl so se vůbec dá najít a co ne. Takže jistý druh informací se hledat ani nepokouším.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

A tos tam fakt nenašel, jak se kamarádovi daří, jo? :-o Třeba jenom neumíš hledat 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Ano, stane sa mi aj to. Ale stane sa mi vďaka tomu aj zaujímavé odhalenie zmýšľania človeka…
súhlasím s vami, že moderátorská úprava dokáže zo smysluplné otázky spraviť nezmysel. Ale je to naozaj aj vo vašom prípade? Súhlasím, že podľa vášho vyjadrenia ´upravení ze smysluplné „vyhledat si na internetu informaci kterou tam zaručeně nenajdete“ na zcela nesmyslnou´ „vyhledat si na internetu informaci, kterou jste zaručeně nenašli“ zmenilo charakter tohto nadpisu v otázke. Iná úprava v texte nebola, takže, ak v doplňujúcom texte vidíte nezmyselnosť viňte sám seba. Nechápem, však, prečo miesto siahodlhej urazenej rozlúčky ste si neopravili podľa vás nezmyselnú úpravu moderátorky na váš pôvodný zmysel? Predsa tú možnosť ste mal v čase písania dodatku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
naj07

No třeba výherní čísla na sportku tam nikde nenajdeš ŠKODA!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Ztratila jsem klíč od garáže. Na internetu jsem ho nikde nenašla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pusinka50

Smode, žiješ v reálu nebo ve skleněné bublině odpoután od skutečného života?
Ježíš, mě za můj život už nas-alo tolik lidí. Štve mě to, tak se jim snažím vyhnout. oni si žijí svůj život a já zas svůj. Přece kvůli někomu neopustíš celou komunitu, některých skvělých a chytrých lidí.:-)

před 2651 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

..ježiš, děkuju za kompliment 🙂

před 2651 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Hele Smode, jestli jsi chlap, tak se blbama nenechej ovlivňovat. To platí univerzálně.

před 2652 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek