Avatar uživatele
redy

Stalo se vám, že jste šli ven a klíče zůstaly v bytě?

Já dneska nachodila 40 km. Protože jsem myslela, vlastně nemyslela a zabuchla jsem klíče v autě.

Nejhorší bylo zjištění, že tam zůstal i mobil.

Jsem už doma, tak to dopadlo dobře, jak myslíte, že jsem z toho vybruslila? 😉

Stalo se vám něco podobnýho?
Děkuji

Upravil/a: annas

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, zzzzz před 2827 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
iceT

No už několikrát, jen ne v autě, ale v bytě. Jindy třeba při hazování kabelky nebo bundy. Jednou jsem poprosila souseda, jednou domovníka, oběma se podařilo dveře nepoškodit a otevřít. Jinak jsem měla i rezervní klíč schovaný mimo byt, ale ten jsem už zase vzala.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Stalo, nestalo.

Kdysi jsem měnil baterku v autě. Klasicky klíčky v zapalování, dveře zavřený, baterku odpojil, zapojil a klap. Centrál uzamknul auto. Naštěstí to bylo před barákem a náhradní klíče doma.

No a trochu na dnešní večer:
Přijde blondýnka na pumpu a říká, že si zabouchla dveře, klíče uvnitř a neví jak se tam dostat. Obsluha ji půjčí drát, aby okýnkem dveře otevřela.
Za chvíli přijde na pumpu chlap a říká, že před benzínkou stojí blondýnka a dobývá se do auta. Obsluha mu říká, že je to v pořádku, protože si zabouchla a tak jí půjčil drát na otevření.
No jo, ale druhá sedí v autě a radí ji, kam drát strčit :DDD

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

U starého auta několikrát. Otevřel jsem vždy auto drátem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Když jsme bydleli v bytě s kvalitními bezpečnostními dveřmi, tak jsem jednou dostal nápad, jak být ještě více v bezpečí. Nechávat klíč přes noc zevnitř v zámku. Myslím, že hned následující den jsme šli ven a když jsme se vrátili, nemohli jsme otevřít dveře, zvenku samozřejmě byla koule. Zámečník stál tuším pětikilo a to jenom kouskem plechu protaženým mezi dveřmi a futrem zasunul západku. Povídal, že kdyby bylo zamčeno, tak že by se ty dveře musely zničit, což by pochopitelně bylo podstatně dražší. Od té doby jsem tento hovězí nápad nikdy více nerealizoval. Vymýšlel jsem jiné 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Samo, že stalo – zabouchnuté klíčky v autě. Protože jsem tenkrát měl toho úžasného spoťáka Š 120 L, soused to pomocí zahnutého drátu vyřešil za 1 minutu. Zabouchnuté klíčky v bytě, to už bylo horší, musel to řešit profík s takovým plechovým udělátkem, které vsunul mezi dveře a futra a donutil západku zalézt do dveří. Stálo mě to dvě kila. Teď už mě průvan nenas**e, mám zvenčí kliku. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Jó, mamce, šla zalít na pavlač kytky, ale jen v kalhotkách a tričku a dveře se jí zabouchly a nikdo nebyl doma. Tak zvonila na sousedku, otevřel její syn, tak ho požádala, ať jí půjčí nějaký starý tepláky, aby tam nemusela stát takhle, naštěstí to bylo v létě :) a pak to nějak vyřešila přes druhý sousedy, z nichž jeden byl policajt, tak prolezl přes balkóny dovnitř a otevřel :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek