Avatar uživatele
Luss

Standa – doplneni otazky

Stando ja se taky omlouvam, uz nemuzu doplnit svou otazku, tak pisi podruhe. Spatne jsem to formulovala. Pak jsem /az doma – blik :)/ pochopila tu odpoved. Cele rizeni je totiz uz u soudu, smenka je zalovana, tedy nemam ji ja, ale je ve spise u soudu. Uz mame take termin stani. Proto predpokladam, ze musim nejak u soudu vse zastavit, ve chvili kdy zaplati. Jde mi o to, ja zastavit to rizeni, kdyz vsechny materialy vcetne smenky ma soudce (resp.soud). dekuji za trpelivost! 😉
Doplňuji:
Ono to bylo dost nestandartni cele. Podal namitky, bylo tedy narizeno stani. V podstate to chtel asi jen zdrzet. Ted ziskal nejake prostredky a protoze vi, ze se mu to nemuze vyplatit, tak radeji zaplatil (resp.tvrdi ze zaplatil, cekam na vypis z ucut). i tak diky :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Luss

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 5147 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
standa

Jakého stání ? Vždyť už máte v ruce směnečný platební rozkaz, ne? A nebo žalovaný podal odpor a bylo nařízeno stání ? Ale to je divný proč by podával odpor, když to pak zaplatil ?

Originál smněnky vám už dávno soud měl poslat zpět…, ale pokud řízení není z nějakých (pro mě v tuto chvíli nepochopitelných) důvodů ukončeno a vy už máte ´vše doma´, tak musíte soudu poslat podání označené jako ZPĚTVZETÍ NÁVRHU ŽALOBNÍHO NÁVRHU.

Případně uveďte i důvod, že dlužník pohledávku zaplatil apod.
Samozřejmě uveďte spisovou značku soudního spisu.

O směnku se nestarejte, to zařídí soud sám a pošle vám ji…

p.s. není zač, od toho jsme tady 🙂

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek