Avatar uživatele
bolak

Co když rómové nejsou tací jací se zdají?

Co když nekopou příkopy, protože by byli hloupí a nechápali školní učivo, ale protože jsou to skromní hrdinové, vědí že my máme strašně světlou a citlivou pleť a že na sluníčku bychom narozdíl od nich nevydželi, a tak to prostě berou na sebe a aby nás ochránili před škodlivým zářením, bezeslov vezmou do ruky lopaty, nehledě na svoje životy a jsou ochotní až do konce života chrabře kopat příkopy a předstírat podprůměrnou inteligenci jen abychom si my mohli bezstarostně žít?

Totiž, abyste věděli proč se na to ptám, asi tak před hodinou jsem kolem jedné takové kopparty procházel a už zdálky jsem si všiml, že mi na nich něco nesštimuje. Normálně tam seděli všichni v kroužku, na pohled inteligentní postavy, každý z nich držel v ruce knihu a o něčem závažném diskutovali. Najednou koukám že je tam ještě jeden, ale ten stojí mírně stranou. Sledoval okolí jak nějaká ta hlídací surikata a když sem se přiblížil asi na 20 m, tak nahlas hvízdnul. Ve chvíli kdy ostatní sedící zaslechli hvízdnutí, jako na povel schovali všichni do jednoho učené knihy, vopřeli se schrbeně vo lopaty a když jsem procházel těsně kolem nich, tak si jeden z nich nahlas vodplivnul, chvíli si šmátral v rozkroku a pak se votočil na kámoše a teatrálně mu povídá: „Héj more Marcel, demám tu levou kulku trochu níž???“.

…ale chvíli před tím… než mě spatřili, já bych přísahal že sem zaslech jak se bavili o kvantový mechanice…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 10Pro koho je otázka zajímavá? anonym, jendahun, BENYTA, aramah, fablen, Drap, suaeda, Lucijej, briketka10, anonym před 4368 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aramah

Ty srandysto to ti máme věřit?
V pátek odpoledne cikán s lopatou? :))))))
(Jinak hezké počteníčko)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

„Neštudovali“ to náhodou manuál ku tým lopatám?

(bez urážky k rómskej komunite) Inak si neviem predstaviť Róma s knihou (no jedného som videl, ako úporne študoval leporelo).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Někdy se i při odpoledním spánku člověku zdají prapodivné slátaniny… jen mi není jasné, že po poledni může existovat ještě náměsíčnost.

Bolaku, bolaku, to je silné kafe a extravagantní představivost.
Ale určitě nás cikáni zkoušejí mást: v televizi opakovaná hesla: budeme robiť aj zadarmo!! a podobné žvásty, to holt patří k jejich národnímu folklóru.

Jen technický dotaz: Víš kolik lopat tam zbylo po skončení směny?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

Pokud je znám,několik jsem jich zaměstnával,tak skupina diskutuje jedině nad trestním zákoníkem či nějakou místní vyhláškou podobného rázu a to jen z důvodu,kde najít skulinku.Na tohle jsou odborníci.Ještě pak mohou diskutovat o pracovní smlouvě a hlavně o rozdílu mezi množstvím práce a výši platu,tedy aby se nehodila jedna lopata navíc.Pak je logický a potřebný i onen „hlídač“.To mluvím o skupině .Jednotlivec či dvojice může klidně debatovat o kvantové fyzice,ale ti by se nehlídali a určitě by neměli v ruce lopaty.Ale jak někdo hlídá,šijou lumpárnu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Zajímavé je, že někdy se nechají zaměstnat, nebo lépe řečeno najímat na takové občasné práce – řekl bych skoro „o dílo“. Dám příklad. U nás se před časem renovovalo autobusové nádraží. Okolo je cihlový plot, který kompletně spárovali cikáni. Byl jsem až překvapen, když jsem šel jednou odpoledne náhodou okolo a kolem plotu se pohybovalo cca 20 lidí od dětí až po starce a všichni za 30° vedra spárovali.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Boláku, opět jsi zřejmě snídal vtipnou kaši a k tomu sis ještě určitě zahulil, jinak to snad ani neni možné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ondrisek

No to je zajímavý, ale jak slyším, že Romští chlapci zbili Bělocha kvůli cigaretám tak asi nevim→ Ne vsichni romove jsou normalni vetsina je Divnych

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Také jsem dneska usnula na slunci, ale o Cikánech se mi naštěstí nezdálo. Zato, když jsme přijeli z plovči domů, měli jsme možnost vidět je opět v reálu. Chlemtaly pivo na lavičce, bánily a pořvávaly. Ypsilon je správně, byly to gravidní Cikánky se svými hlučnými „ratolestmi.“
Kniha a Cikán? To mi k sobě pasuje asi tak, jako vášnivě se líbající Superman a Lex Luthor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Bolaku, super. Docela jsem se pobavil.
Je to mnohem lepší, než když sem někdo pořád cpe odkazy na nějaké přihlouplé testy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

zas mě pobavil jupíí 🙂

před 4367 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek