Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stary disk z w7 a data - jak stáhnout?

Zdravim lide dobri,problem,disk na notasu s w7 pripojen na xp,abych aspon stahl data.Vse uspesny,jen ty pitomy doc a set a meil TB. Za boha se tam nedostanu,pomoci NetClickLE sem skousel zmenit acl apod.,vsude funkcni jen zde ne. Jednoduchy sdileni zruseno,ale zabezpeceni na dane slozce taky neni,ackoliv na ostatnich slozkach se mi po kliknuti pravym objevi...Nema nekdo bozi radu,jak z toho pryc?diky moc vsem dobrym dusim
Změna předmětu, původně: Stary disk z w7 a data (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Jsem si to přečetl asi 4x a netuším, jestli jsem to pochopil. To nejde, nahrát data třeba na flash,…
Kráťa 17.01.2012 15:05
Kráťa
zacnu od konce,MozBackup pouzivam,ale zaloha je stara,mezitim sem mel x dalsich meilu...Nahrat na fl… poslední
stinky 17.01.2012 15:14
stinky

Jsem si to přečetl asi 4x a netuším, jestli jsem to pochopil.
To nejde, nahrát data třeba na flash, přenést ji do druhého stroje a tam to zase nahrát z ní?

edit://mejl TB bych si udělal zálohu v MozBackup, nahrál na flash, přenesl, dal obnovu ze zálohy... A jsou i nastaveny účty a vše.

zacnu od konce,MozBackup pouzivam,ale zaloha je stara,mezitim sem mel x dalsich meilu...Nahrat na flash to jde,ale slozka Dokuments and settings má nepřístupnou složku DATA aplikaci,je to kvuli pravum, pac disk pochazi z notebooku a ja ho mam nyni pripojen na jinym PCdle,ale diky tzv. ochrane dat me win nepusti dal.Je to o pravech ACL. Jenze,kdyz zrusim jednoduche sdileni,kliknu pravym,polozka zabezpeceni chybi. U ostatnich to lze.Takze nemuzu priradit prava aktualniho uzivatele k datum ulozenym na systemovem disku ze stareho notasu,kde navic byli w7 a nyni jsem zpet na xp. Kopirovani dat mi jinak celkem jde,ale to me k tomu widle samotny musi pustit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru