Avatar uživatele
Bonifác

Stavební povolení??

Koupil jsem rozestavěný dům i se stavebním povolením a příslušnou dokumentací. Na stavebním povolení je ovšem uvedené jméno bývalého majitele. Musím to změnit?? Dům jsem koupil na hypo, bude to vadit bance, že tam není moje jméno?? Co musím případně udělat, abych to změnil? Díky za odpovbědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Jahoda před 5067 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Souhlasím s panenkou,myslím že by stavební povolení mělo být na Vaše jméno. Nejlepší bude,když se vydáte na příslušný stavební úřad a dáte to dopořádku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Já si myslím že změnit údaje byste jsi měl,protože jinak budou jednat jen s majitelem který je napsaný na stavebním povolení.My když jsme si vyřizovali hypotéku tak jsme musely do banky donest papíry z katastru že je baráček náš,stavební povolení a veškeré dokumentace jak ten domek bude vypadat.Banka nám pak vyřídila úvěr.Aby jste mohl změnit tyto údaje potřebujete smlouvu od prodávajícího kde budete mít napsáno že domeček vám prodal.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Novotttnajan

Pokud budete někdo vyřizovat stavební povolení, tak dokáži trochu poradit ohledně požárně bezpečnostního řešení stavby, kdy se mi podařilo oslovit a domluvit se s firmou pozarnebezpec­nostnireseni .cz, která to zvládla opravdu velmi výhodně a hlavně ve strašně krátké době.

Nový příspěvek