Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam a přeinstalace systému

Zdarec..Tak jak bych začal tak ais tak hrál jsem hru vylýtlo BSOD a restart po restartu už nechtěl sstém naběhnout mám ho na SSD a nešel opravit ani přes chkdsk až po připojení do druhýho pc. SSD se nakonec vzpamatovalo ale 3/4 dat je prostě fuč a stím i systémový soubory a steam. Tak jsem systém přeinstaloval nainstaloval ovladače no prostě všechno co k tomu patří. Nakonec sem měl problém stím že mám pomalej net 2Mbit a to ještě kolísavej takže stahování her co mám koupený a měl nainstalovaný je už nereálný. Hry co mám stažený a nainstalovaný z předchozího systému jsou na druhým disku. a TeĎ přicházím s otázkou jak už nainstalovaný hry propojit s nově nainstalovaným steamem. Zkoušel jsem to tak že jsem začal hru znovu stahovat pak jsme stahování pozastavil a nakopíroval stažený data z minulýho systému do složky kam se to stahuje a nefunguje to jak jsem si myslel.

Předmět Autor Datum
- Muj adresar kde jsou ulozeny hry je D:\Steam\SteamApps\common, po nove instalaci jen presunes sloz…
CoCoChanel 11.08.2013 13:25
CoCoChanel
A díky teda už to zkoušíém pak se ozvu jak teĎ zjišťuji 125GB to než bych znovu stáhl to by mě omly…
Grbin 11.08.2013 13:35
Grbin
Tak díky moc funguje to.
Grbin 11.08.2013 14:16
Grbin
Chtěla bych se zeptat, zda když přeinstaluji Windows, stáhnu si znovu Steam a hru, konkrétně Stardew…
Terka001 19.11.2016 11:33
Terka001
Pred preinštalovaním si musíš pozíciu (save) hry odložiť, malo by to byť v C:\User\Name\AppData\Roam… poslední
Tommy-T 19.11.2016 11:45
Tommy-T

- Muj adresar kde jsou ulozeny hry je D:\Steam\SteamApps\common, po nove instalaci jen presunes slozku "\common" a jeji obsah do nove instalace Steam.
- Ikdyz zcela urcite to neni nejlepsi napad, ale funguje to. Potom uz jen na Steam najedes na hru kterou chces nainstalovat a jiz je ve slozce \common a na misto stahovani se jen nainstaluje, popripade muzes udelat kontrolu a steam si dohraje chybejici soubory te urcite hry.

Chtěla bych se zeptat, zda když přeinstaluji Windows, stáhnu si znovu Steam a hru, konkrétně Stardew Valley. Když pak hru spustím, budu tam mít pořád uloženou pozici/hru (postavu s farmu), kterou jsem hrála před přeinstalací? Vůbec se v tady tom nevyznám. Děkuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru