Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam narušuje sejvy ve Skyrimu !

Zdravím, mám jeden nepříjemný problém službu Steam vlastním již dlouho mám tam pár her jako L4D2, Mafia 2 atd... před nedávnem jsem si pořídil Skyrim začal hrát a problémy nenechaly na sebe dlouho čekat. První problém přišel během hraní Skyrimu u loadovací obrazovky např. když jsem vycházel z budovy se hra sekla nutný byl reset nebo Ctr+Alt+Delete po opětovném spuštění hry byly k dispozici pouze dva sejvy a to ty počáteční před výběrem postavy všechny ostatní byly nečitelné hra je vůbec nenašla ačkoliv byly ve složce včetně quick save. Nedávno mi užasnej steam nabídl nějakej nesmysl něco jako Game Synchronization HDD běžel na plné obrátky nejspíš nějak přepsal hru (Patch se nestahoval) a opět sejvy ve složce a nešly načíst.

Po několikanásobném opakování stejného problému jsem vypnul Steam Cloud a problémy vymizely pak ale přišla synchronizace ta sice taky šla odmítnout ale to jsem netušil jaké to bude mít následky. Pokud máte někdo zkušenosti jak ten prokletý Steam funguje hlavně v případě Skyrimu dejte vědět prosím, díky.

Předmět Autor Datum
Mrkni se sem: http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/ 864951022511630282/ Třeba ti pomůže…
L-Core 09.11.2012 05:26
L-Core
Problém jsem nevyřešil ani přes (Verify integrity of game cache)Steam Cloud prostě nějakým způsobem… poslední
Dekker 18.11.2012 20:42
Dekker

Problém jsem nevyřešil ani přes (Verify integrity of game cache)Steam Cloud prostě nějakým způsobem znemožňuje čtení sejvů po pravidelné synchronizaci. Jediná možnost je Cloud deaktivovat sejvy se beztak dají normálně zálohovat třeba na flashku a pak je tam jednoduše frcnout jako ve starym Diablu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru