Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam | BioShock | apllication load error (0x03)

Včera jsem si na Steamu koupil hru BioShock. Stáhl jsem si ji. Když jsem si ji pustil, jako obvykle se instalovaly aktualizace DirectX atd. Když už bylo vše hotovo, tak jsem hru spustil a hodilo mi to error... Steam error
Application load error (0x03)
Díval jsem se na internet a podle toho jsem odinstaloval celý Steam a poté ho opět nainstaloval. Všechny hry se samozdřejmě odinstalovaly také. Nechal jsem BioShock stáhnout přez noc a na druhý den jsem ho opět spustil. Opět se stahovaly a instalovaly aktualizace a opět mi to hodilo chybu. Poté jsem zkusil pouze reinstalovat steam... bez úspěchu. Podle další rady na Steam forum jsem aplikai Steam.exe ve vlastnostech--->kompabilitě zaškrtl spouštět jako správce. Reloadnul steam, ale opět bezúspěšně. Nevim co dál. Kdyby jste měli nějaké rady, tak sem s nima.

Windows 7 Ultimate 64x
Gigabyte 970A- D3
AMD FX 4100 3.6 GHz quad- core
Gigabyte HD 6770 1GB
a 8,192MB RAM
DirectX 11

Předmět Autor Datum
Nic mě nenapadá, mně Bioshock (krabicovka, ne ze Steamu) na W7/Pro/64 běží normálně, včetně patche i… poslední
L-Core 10.03.2014 21:53
L-Core

Nic mě nenapadá, mně Bioshock (krabicovka, ne ze Steamu) na W7/Pro/64 běží normálně, včetně patche i češtiny.

Ty Windows Ultimate jsou opravdu legální? Nemáš v PC nějakou warez hru s cracknutou steamworks ochranou? To by mohly být příčiny.

Co se má dělat po stažení hry ze Steamu (co případně instalovat, kontrolovat - takové ty DirectX, framework.net atd..), to můžeš ovlivnit editací "installscript.vdf" v kořenovém adresáři dané hry před jejím spuštěním. Musíš pochopitelně vědět, co činíš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru