Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stejné složky, různý obsah

Ahoj, ve Windows je zase nějaký trik pro zmatení nepřítele? řeč je o složce "C:\Users\Uživatel\AppData\Local\Microsoft\Windows \INetCache"

V totalcmd 7.56/nebo v průzkumníku si otevřu:
obsah

Content.IE5\
IE\
Low\
Virtualized\
counters.dat
desktop.ini

Dám li Internet Explorer > Možnosti >sekce historie > Zobrazit, ukáže se něco jiného: asi 1000 souborů , cookie atd. Zvláštní, že toto okno nemá toolbar, po opuštění složka ho získá, při návratu tam zase ne. (Zřejmě nějaký customizovaný pohled, něco jako složka fonty, nebo assembly)

Pokud otevřu průzkumník, ukáže se někde první obsah, někdy druhý obsah.

Nevíte, co je to za fejky a kdo to vymyslel?

Předmět Autor Datum
Ve Windows se často setkáš s virtuálními složkami. Počínaje složkou Plocha, kterou máš jako nejvyšší… poslední
Jan Fiala 19.06.2014 06:41
Jan Fiala

Ve Windows se často setkáš s virtuálními složkami. Počínaje složkou Plocha, kterou máš jako nejvyšší složku, přesto, že je fyzicky umístěna nekde v profilu, složka "Dočasné soubory internetu", která najednou zobrazuje obsah z desitek různých složek apod.
Na Windows Vista a vyšších už programy nemohou zapisovat do některých složek. Aby systém přímo neznemožnil jejich běh, tak jim podstrčí složky a ony nepoznají, že běží na novém systému a vesele si tam zapisují, místo aby skončily s chybou hned na začátku
Pak záleží na programech. Pokud máš 64 bitový systém a 32 bitový program, systém mu opět podvrhne adresáře s 32 bitovými knihovnami, aby program byl schopný běhu.

Pokud máš 32 bitový file manager, můžeš vidět jiný obsah složek než když pustíš 64-bitového průzkumníka nebo přímo Explorer z Windows.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru