Avatar uživatele
autacek

Co lze vyvodit ze zjištění, že se mnozí teroristé formují až z dalších generací usazených imigrantů?

Není to naopak ještě horší zpráva, neboť se imigranty naprosto nedaří integrovat a nikdo neví dne ani hodiny, kdy to na ně přijde?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 2447 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Lze z toho vyvodit, že ve většině případů se nedaří tyto menšiny dostatečně integrovat, nebo to že některé integrovat nelze vůbec.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Např. značná část imigrantů ve Španělsku má pocit, že se vracejí domů, protože ve středověku byl Iberský poloostrov pod silným vlivem islámu. Integrovat se nebo vyklidit území tudíž podle nich musí nevěřící. Západní Evropa, ač to politici nechtějí přiznat, už dne je ve válce dvou diametrálně rozdílných civilizací!!!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bububabu

Já si nemyslím, že teroristé jsou jen z těch usazených imigrantů. Podívej se na čerství útok ve Španělsku před pár dny. Ten hlavní útočník byl v loni příchozí imigrant který si zažádal o azyl. Naopak si myslím, že tyhle čerstvě příchozí imigranti formují a navádějí k terorismu ty kteří už v tom státě žijí dlouho. Mám i dojem, že mimo jiné, právě proto sem přicházejí. Nečekej od nich že se budou nám, potažmo těm v státech kde se to děje, přizpůsobovat. Oni tak nejsou vychovaní, ba naopak jsou vedení k tomu, že mi-nemuslimové se jim musíme přizpůsobit jako někomu nadřazenějšímu!

Upravil/a: bububabu

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek