Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Streamovane video - nemoznost OnLine prehravani

Je mi to ponekud zinantni, ale musim dnes polozit uz druhy dotaz: u usera, WXP SP2 a Tankovy aktualizace, nemuzu zprovoznit streamovane video na CT24 (RealMedia). Sice tam bezi Kerio a Nod32, ale ani po jejich odstreleni neziskam zadny osoh. Integrovany FW samozrejme vypnuty. Po tuknuti na "porad" se otevre okno, ale netecou zadna data - proste je to mrtve (kdyby byl problem s playerem/kodekem, reklo by si to o update). To vse se deje v Opere 9.2 i IE6 /nevim co/. Nainstalovan WMP10 a Media Player Classic, ffdshow i Real Alternative. Na druhem PC na routeru (NB, sice s Vistama, ale doplnkovych kodeku prostem) to jede jak lod. Nemuzu na to prijit (proc to nejede) a uz se mi z toho protahuje ksicht do lami delky. Poradi mi nekdo? Co mi to tam, probuh, blokuje? Slitujte se...

Předmět Autor Datum
Potíže s připojením (5. 5. 2003) "Přehrávač mi nepřehrává video, nemůže se připojit." V dnešní dob…
kmochna 31.07.2007 06:14
kmochna
Doporuč týpkovi, ať se probere a zapomene na Real Media. Bohatě mu postačí Adobe Flash Player 9 free… poslední
Fuente 31.07.2007 09:40
Fuente

Potíže s připojením (5. 5. 2003)

"Přehrávač mi nepřehrává video, nemůže se připojit."

V dnešní době používají firmy pro připojení své sítě k Internetu různé firewally, proxy servery a překlad adres (NAT). Tato zařízení nejrůznějším způsobem filtrují příchozí komunikaci směrem k uživateli a některé služby blokují.

Internetové vysílání České televize je realizováno primárně protokolem UDP na portu 554 (protokol RTSP) a v případě potřeby je vysílací server schopen obsloužit požadavky uživatele i protokolem TCP na portu 80 (způsob připojení, jaké používá internetový prohlížeč pro stahování webových stránek).

V případě problémů s přehráváním proto kontaktujte vašeho správce sítě s výše uvedenými informacemi.

me real taky nende (ale to vim proc - nemam player a kodek) windowsi format funguje?
v nastaveni wmp bych zkontroloval rtsp pokud ma jet pres proxy at je vyplnena
pokusit se povolit "vsesmerovy prijem" na tom datagramu (UDP na portu 554) - jestli pouziva router.pokud ne zkusi se prenos po tcp 80 (v tom pripade zakazat ve wmp "vsesmerovy prijem" )

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru