Avatar uživatele
doney gal

Co mají komunisti proti Spojeným státům americkým?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2784 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Kteří komunisti, ti mrtví nebo ti živý. Kolik lidí je dneska u komunistů ? Fakt otázka hodná druhu homo stupidus.
Pokud vím tak USA mají pořád něco proti půlce světa.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Je to jednoduché. Politické zriadenie USA sa nezlučuje s pohľadom komunistickej náuky.
„Programovým cílem Komunistické strany je socialismus – společnost demokratická, politicky a hospodářsky pluralitní, společnost svobodných a rovnoprávných občanů, samosprávná, prosperující a sociálně spravedlivá, umožňující všem pracovat, využívat nejnovější poznatky vědeckotechnického rozvoje, poskytující každému možnost aktivně se podílet na vytváření vlastní budoucnosti. Společnost, která zajistí všem občanům důstojnou životní úroveň. Společnost, která se stará o zlepšování životního prostředí, prosazující bezpečnost a mír.“ zo stanov komunistickej stra­ny

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

I když komunista nejsem tak vůči Americe mám spoustu výhrad.
Kde mohou tak tam domácí politiku rozvrtají s tím, že tam není demokracie.Ale ten režim v té zemi byl přijatelný pro spoustu jiných zemí.
Dnes, když se podíváš, tak země jsou rozvrtané a v těch zemích se válčí, ALE KVŮLI AMERICE, protože v té zemi se jí nelíbil ten režim.
Zrovna tak, nejvíce vražd a střílení je v Americe, protože tam je povoleno nosit zbraně a tak i studenti nosí do škol zbraně a tam zabíjejí.
Podívej se na film AVATAR.Ten přesně vystihuje povahu američanů.Zlik­vidovat (nebo porobit) domácí obyvatestvo jen kvůli tomu, aby ONI MĚLI NEROSTNÉ BOHATSVÍ.
A nejvíce vojenských základen v cizích zemích mají právě AMERIČANI i když to zdůvodňují, že by odtamtud mohl vzniknout válečný konflikt.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Komunismus, kapitalismus, fašismus, tsmus má mnoho společného

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek