Mám silný pocit, že pokud někdo u nás (já nebo děti u ostatních nemám samozřejmě příležitost k pozorování) větší množství máku, tak to na produktu bylo jasně poznat. Takže přinejmenším část (viditelná část) máku projde skrz…
0 Nominace Nahlásit |
Před konzumací je vhodné mák semlít v mlýnku nebo mixéru, nepomletá semínka projdou trávícím traktem bez většího efektu. 🙂
Více zde: https://superpotraviny.webnode.cz/seminka/mak-modry/
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ano, troufám si tvrdit, že i obilná zrna. Kyselina chlorovodíková v žaludku a trávicí enzymy udělají svoje. Jen se podívej na slepičinec 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Je to jako s ostatními semínky a zrníčkama (len, sezam, z malin,
rybízu apod.,
JAKO „… když vezmeš střevo železným kartáčem.“
;)
Drap | 1681 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 565 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |