Avatar uživatele
anonym

Stává se toto i nynějším robotickým vysavačům? Jihokorejka spala na podlaze a on jí vsál vlasy, jež si spletl s prachem.

Nebyla to jen chyba nějakého toho modelu, či se takto mohou zachovat všechny typy robotických vysavačů? Co když tam spí na podlaze pes nebo kočka s dlouhými chlupy/srstí?

Když jistá Jihokorejka investovala do robotického vysavače, doufala, že tím získá spolehlivého pomocníka při zvládání domácích prací. Namísto toho se dvaapadesátiletá žena dostala do situace, která jako by vypadla ze sci-fi příběhů o tom, jak se zlovolní roboti obrátí proti svým lidským pánům, napsal list The Guardian.

Žena, jejíž jméno zprávy neuvádějí, si chtěla zdřímnout na podlaze svého domu. Robot ale vsál její vlasy, které si zjevně spletl s prachem. Neschopná se sama osvobodit – a týraná prudkou bolestí škubaných vlasů – žena zavolala hasiče, a ti ji s pomocí zdravotníků ze spárů vysavače vysvobodili.

Robot svou oběť připravil o několik pramenů vlasů, ale žena vyvázla bez vážnějších zranění. Zatím není jasné, zda si svého robotického pomocníka nechá.

Zdroj: http://relax.li­dovky.cz/jiho­korejce-sezral-vlasy-roboticky-vysavac-fzh-/zajimavosti.as­px?c=A150210_101635_ln-zajimavosti_ape

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? sesednizkola před 2829 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
nyjono

Co vím, tak tyto vysavače nejsou zdaleka to výkonné, jako běžné vysavače. Historka se mi zdá trochu zveličená.
Jistě, vysavač těžko rozezná vlasy od nití či prachu, to ale mohla předpokládat.
Buď na podlaze spím nebo ji luxuju.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
sesednizkola

Tomu se snad ani věřit nechce… :D Díky za zpříjemnění večera. Kdyby dole nebyl odkaz na lidovky, považoval bych to za dobře vyvedený žert. I tak si ale spíš myslím, že si to někdo vymyslel. Příběh o evidentně nalitý rákosce co s vlasama ve vysavači volá hasiče musí být ve spoustě nejen českých diskuzích vděčné téma.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

To se u nás nemůže stát, protože alkoholik, který nasává tak mocně, že není schopen doplazit se do postele, zpravidla nemá peníze na robotický vysavač.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

1/ Robotickým vysavačům se říká vysavače neprávem. Ony totiž vůbec nesají, jen zametají. Takže nemohl vlasy nasát. Mohly se ale namotat na rotující kartáč.
2/ V Asii je běžné spát na zemi, takže úvahy o možné intoxikaci jsou nadbytečné.
3/ Lidé často neznají principy fungování moderní techniky a neuvědomují si rizika plynoucí z jejího používání.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek