Avatar uživatele
pajdo

Co mam delat kdyz nekdy slysim rodice v noci pri sexu?

prominte ale nevim najit tuhle otazku co jsem jsem tady vkladal pred chvili tak zkusim jeste jednou. je podle vas normalni abych nekdy slysel rodice pri sexu? stalo se mi uz vickrat ze jsem se v noci nebo nadranem vzbudil a slysel jak to delaji v loznici ktera je hned vedle myho pokoje. ne ze by byly nejak hlucni ale ty zvuky proste nejde prohlednout. mluvit s nema o tom nechci protoze by to bylo hodne trapny (je mi 16). je to podle vas normalni? a co s tim? nebo si na to jenom zvyknout? neresili ste nekdy neco podobnyho?
Doplňuji:
jeste chci dodat ze neni to nejak extremne hlasite. jenom nekdy kdyz se zrovna vzbudim v noci nebo nadranem tak je slyset treba hodnou chvili vzdychani nebo ty jine zvuky kdyz to delaji ale ne ze by pri tom zrovna rvali (snazi se byt asi tiseji ale stejne je to nic moc). vzbudim se na to tak mozna 1–2 tydne. nejhorsi je pak delat jakoby nic ale asi bych nebyl schopen tatovi nebo mame rict at to nedelaji nebo neco podobnyho.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: pajdo

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, bolak před 3575 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

No to buď rád, jsou děti, které po nocích slyší hádky, třískání nábytkem a podobný věci. Vaši se mají rádi, to si uvědom, tak jim to přej.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

zkusil bych tátu následující den pozdravit „nazdar, kanče“. Myslím, že pochopí velice rychle a bude příště dělat vše proto, aby nebyl slyšet…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Uč se češtinu se sluchátkama na uších!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Až příště rodiče uslyšíš,tak si dej na uši sluchátka.
Věř tomu,že kdyby věděli,že je slyšíš,tak by jim to bylo taky trapné.
Zkus tátovi naznačit slovně nebo třeba vtipnou smskou,že tě to ruší,ale na druhou stranu,kdyby měli možnost být spolu sami jindy,tak tě určitě budit nebudou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Já je při tom vždycky napodoboval, akorát jsem to dělal asi tak 4× hlasitějc, (UAACH ÓÓCH ICH ÁÁCH ÁAACH CHROCHT..) a do minuty vždycky přestali.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nazdar Bazar

Hurá budeš mít sourozence.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

Že je Tvým rodičům spolu dobře, je normální a dobré. Bohužel ne ve všech rodinách to takhle spokojeně funguje. Pokud je někdo při milování příliš často příliš hlučný, může to ale obtěžovat okolí. To, podle toho, co píše, však není váš případ. Pokud Tě to však vzbudí ze spaní nebo kvůli tomu nemůžeš usnout, můžeš se rodičům letmo zmínit, že jsi v tu a tu dobu nemohl usnout, protože byly odněkud slyšet zvuky. Nemusíš zrovna vysvětlovat jaké. Ono jim to dojde a budou se snažit být trochu tižší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivosek2

Já to mám podobný :D :D já při tom většinou masturbuju

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Respekt

Zkus jim tak nenápadně naznačit že to víš. Např. BUĎTE TAM VEDLE TICHO, JÁ SE SNAŽÍM SPÁT! Nebo tak nějak…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tencosepta

Ti závidím, mě takhle nikdy neprobudili :(

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek