Avatar uživatele
anonym

Co mam delat,aby se ke mne vratila?

Miluju holku,ale ona pry už ne.pry si chce odpočinout,ze mi neveri,sklamal jsem ji a chci to napravit,ale ignoruje veškerou mou snahu,vidi ve mne jen to špatne,chci,aby to bylo jak na začatku

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lencis

Asi tě zklamu ale život není počítačová hra či film… nic nelze jen tak vrátit… přetočit na začátek.

Důvěra je jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu dvou lidí a pokud si její důvěru ztratil, jen velmi těžce ji získáš zpět.

V první řadě bych se omluvila a snažila se vysvětlit co se přesně stalo a proč. Také bych se snažila jasně říci, že víš, že jsi ji zklamal a mrzí tě to… pokud tě nechce vyslechnout… zkus vše napsat do dopisu.

Netlač však na pilu, nemysli si, že se vše vrátí do starých kolejí… pokud tě má alespoň trochu stále ráda… možná ti dá ještě šanci… třeba abyste byli zatím jen přátelé a kamarádi… a časem… možná… ti zase uvěří…

Je třeba ale počítat i s tím, že jsi ji ztratil nadobro. V tom případě si to vem jako ponaučení. Pokud ti na někom záleží nedělej nic co by nabouralo důvěru!!!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Není, co dodat, musím jen dát za pravdu Lencis. Napsala přesně to, co jsem měla na mysli.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Zapomeň a jdi dál, život přece nekončí a nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem. Zamiluješ se znovu a kdo ví, jestli ne ještě více.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek