Předmět Autor Datum
To asi záleží na konkrétní aplikaci na tvém webu ne? Mrkni třeba sem search.html Zkusil bych nahrát…
Kráťa 13.11.2011 17:20
Kráťa
Ano,na aplikaci taky záleží,ale chtěl bych nějak nainstalovat ten cache,všude ho doporučují,ale něja…
metinator1 13.11.2011 17:22
metinator1
Ja porad nevim co resis. Bez urazky. Nemusis byt prece odbornik na to, abys zjistil, ze hosting wed…
Radek 13.11.2011 17:25
Radek
Problém je, že pokud má špatně napsané skripty, nepomůže mu zřejmě ani ten jiný hosting. Řeší důsled…
Kurt 13.11.2011 17:27
Kurt
Jasne, to chapu, proto jsem zminil i to VPS. Tam si muze delat co chce a s predinstalovanym Linuxem…
Radek 13.11.2011 17:33
Radek
Dobrý den, na webhostingu máme vyzkoušeno 10-15 tisíc návštěv (za den) na WordPressu (není nijak sp…
WEDOS 13.11.2011 17:47
WEDOS
To není jenom kvůli nedostatečnosti,jak funguje mi to stačí,jen bych ho tam rád měl :-)
metinator1 13.11.2011 17:29
metinator1
Tak to nainstaluj znova, vždyť už jsem to psal.
Kurt 13.11.2011 17:35
Kurt
Pochop, ze tobe to velice pravdepodobne ale nejede prave kvuli te "nedostatecnosti", proste to prete…
Radek 13.11.2011 17:37
Radek
Já si myslím, že si tam někde třeba nastavil, aby to indexovali roboti z celé planety každou minutu…
Kráťa 13.11.2011 17:42
Kráťa
Jasne, to je vsechno mozny, ale proste je jasne videt, ze on tomu nerozumi, proto jsem radil cestu n… poslední
Radek 13.11.2011 18:14
Radek
Můžete zamknout,dál už si poradím snad sám:-)
metinator1 13.11.2011 17:36
metinator1

Ja porad nevim co resis. Bez urazky.

Nemusis byt prece odbornik na to, abys zjistil, ze hosting wedosu je levnej, dobrej a dostatecnej na urcity veci. Podle vseho na tvoje potreby nedostacuje, tos uz prece musel zjistit, takze neres cache na hosting. Tu ti nikdo nepovoli na 99,9% nainstalovat na zadnem hostingu. Bez na jiny hosting anebo si kup u wedosu VPS a tam si dej co chces. Muzes tam mit treba 10x cache s hyperturbocache.

Jasne, to chapu, proto jsem zminil i to VPS. Tam si muze delat co chce a s predinstalovanym Linuxem toho nemusi ani tolik umet a vykon bude mit lepsi. Tady jde o to, ze porad place na spatnym hrobe a nema sanci to timto zpusobem vyresit.
Jenze ja mam treba hosting, kde nemam omezeno pocet skriptu ani pocet dotazu do databaze, proste to neomezuji, aspon podle jejich slov a jsem tam spokojenej jak zelva. Taky jsem premyslel o VPS od wedosu, ale su na to moc velka lama. Kdyz pujdu do VPS, tak mam jiny kandidaty, kde to lama ukociruje.

Dobrý den,

na webhostingu máme vyzkoušeno 10-15 tisíc návštěv (za den) na WordPressu (není nijak speciálně optimalizovaný) a to je poměrně úctyhodné číslo (s takovým číslem by měla problémy většina webhostingů a VPS). Na našem webhostingu jedou bez problémů poměrně navštěvované weby a to třeba i se 100 uživateli online. Často jsou to weby, které měl majitel na VPS (nebo webhostingu) za mnohonásobně vyšší ceny a výkon pro ně byl nedostatečný.
Výkon u nás je skutečně vysoký a servery nepřetěžujeme. U aplikací hodně záleží na optimalizaci a určitě musí být zapnuté cachování.

V nejbližších dnech nabídneme možnost navýšení výkonu až na cca čtyřnásobek.

Domnívám se, že pokud je problém na webhostingu s takovým výkonem, tak VPS není řešením a spíše je potřeba přijít na to, kde je problém. To lze řešit jedině s naší podporou, respektive s tím kdo aplikaci programoval, protože tam bude pravděpodobně problém.

Pochop, ze tobe to velice pravdepodobne ale nejede prave kvuli te "nedostatecnosti", proste to pretezujes a zbytecne ztracis cas. Udelej co ti rika kurt a pokud to nepujde, musis to resit jinak. Verim ti, ze bys ho tam rad za tech par korun mel, ale zase bez jakekoliv urazky, kdyby bylo na mne, tak te tam nechci, protoze muzes omezovat ostatni lidi, co tam maji hosting a treba ja mam u nich taky sdilenej. Musis to brat i z druhe strany. VPS je pro tebe mnohem lepsi. Zkus si treba Savanu, ta ma ale omezenych spousty dalsich veci, ale tusim na 7 dnu ti to dovoli vyzkouset a pokud ti to tam pojede, zustal bych tam.

Já si myslím, že si tam někde třeba nastavil, aby to indexovali roboti z celé planety každou minutu a prolézali úplně vše a oni tím zatěžují server natolik, že prostě odmítá něco takového dělat, jelikož tam nemáš web sám.
A že bude stačit tohle nastavení zrušit a zase to pojede.

Jasne, to je vsechno mozny, ale proste je jasne videt, ze on tomu nerozumi, proto jsem radil cestu nejmensiho odporu a to je treba VPS. Tam sice asi taky bude tapat, ale vykon by treba stacil. Samozrejme ze je chyba nekde u neho, to je jasny. Taky vim o webu, kde je Wordpress, je u wedosu, maji 3000 navstev/den, online nekdy nekolik stovek a jede to. Takze neco ma spatne on. Jenze se podivej, ze to resi nekolik dnu a nevyresil nic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru