Avatar uživatele
pekynka

Svěření dítěte do péče

Prosím o kvalifikovanou radu. Před dvěma lety soud rozhodl o svěření syna do péče otci,odešla jsem ze společné domácnostis oběma syny, otec nejprve žadonil a přesvědčoval mladšího tehdy osmiletého synka aby bydlel s ním, že maminka k němu bude docházet kdy bude chtít, že je sám a opuštěný.Malý se nechal zlákat s tím, že mu je tatínka líto a odešel k němu. Asi za měsíc mi oznámili, že se k nim stěhuje známá se dvěma dcerami,protože se rozvádí a nemá kde být. Začali se dít věci. vyměnili zámek od dveří, zakázal mi návštěvy v bytě, podal u soudu žádost o svěřwení syna do péče a soudkyně tehdy rozhodla o tom že dítě bude svěřeno do péče otci a upravila mi návštěvy se synem standartně každých čtrnáct dní víkend atd.Nepodala jsem odvolání z nevědomosti, nejsem právně znalá. Každý styk s dítětem provázeli hádky, nejvíce trpěl syn. Nyní je opět nešťastný neboť s přítelkyní otce vůbec nevychází, otec je řidič z povolání,není doma pravidelně a dítě je vystaveno psychickému teroru.Vyslovil přání žít se mnou. Co mám dělat, jak nám nejrychleji pomoci, aby jeho psychika utpěla co nejméně?? Prosím o právní pomoc.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, RAB, Domča19871 před 5094 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Podejte k soudu návrh na úpravu styku k nezletilému dítěti,vzor stáhnete na internetu. Do návrhu uveďte důvody,které jste zde zmínila. A ničeho se nebojte. Právníka mít nemusíte,pokud na něj nemáte.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
RAB

Omlouvám se, že odpovídám, i když nejsem právník, ale strašně vás lituji. Je to strašné-pro vás i pro dítě. Když soudci nemají cit, tak by alespoň mohli mít rozum, ne?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Domča19871

Dobry deň,čo tak skusiť ešte raz zažiadat na soud aby vam sverili svoje dieta do svojej peči,prehlašte tam,že vaše dieta chce byt s vami a vaš muž že se mu nevenuje jak by měl,že je na cestach a stara se o neho ina žena cudza.A ktomu by som si ja zobrala neakeho dobreho pravnika ktory by mi stym ešte dopomohol.Ták vela štastia vam prajem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Já bych šla okamžitě do některé advokátní kanceláře na radu, popř. i zastupování u soudu, pokud nemáte na nějakého právníka kontakt a doporučení.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek