Avatar uživatele
Zbynas

Svěřil by se pachatel trestného činu na internetu, když se mu pohne svědomí?

Jak velká šance to je? :)

http://www.no­vinky.cz/kri mi/335891-na-nachodsku-shorel-kravin-sko da-je-4–5-milionu.html

Krátce po nedělním obědě zaměstnal hasiče na Náchodsku požár kravína, který vypukl v obci Borová při českopolské hranici. Všechna zvířata se podařilo zachránit, škoda na majetku ale předběžně činí 4,5 miliónu korun.

http://zpoved­nice.cz/detail­.php?statusik=803553&or­derby=ide

Dobrý den. Včera pozdě večer jsem jel domů vlakem. Byla už tma. Zrovna jsem zastavovali na jedné zastávce, která je téměř uprostřed lesa. Já jsem hrál se sirkami, už nevím proč, no zkrátka jsem zhasl zapálenou sirku, ona ještě doutnala a já ji vyhodil z okna vlaku. Podíval jsem se ven a viděl jsem, jak se tráva začíná oranžovat. Řekl jsem si: „Proboha, ono to chytlo!“ Mezitím se vlak rozjel a já jen pozoroval, jak se pořár rozrůstá ahočí i les. Všimli si toho i ostatní cestující, ale vlak jel dál. Hned jsem začal uvažovat, jak se vymluvím, že já jsem ten oheň nezapálil, protože jsem si myslel, že se podle vyhozené sirky nemůže nic poznat. Nicméně jsem měl strach, že si cestující všimli, že jsem něco vyhodil z okna. Zdálky jsem dokonce viděl, jak plameny oblizují nedaleký kravín plný skotu. To je konec, to bude průser jako hrom… Pak jsem se probudil. Jsem hrozně rád, že to byl jen sen 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Nazdar Bazar před 3609 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
krftwrk

Obcas trolluju, treba vcera jsem na zpovednici napsal, ze jsem zalil do betonu psa…

Takovato priznani je treba brat s rezervu, hodne casto se jedna o trolling

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zzzzz

Tady se nám jich svěřuje docela dost, ale ne proto, že by se jim pohnulo svědomí, ale proto, že hledají možnost se z průseru vykroutit. ☹

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Dotyčný (ze Zpovědnice) je buďto šprýmař a nebo psychicky vyšinutý.
Je to pitomost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Takže:

  1. Než chytne tráva, od trávy les a od lesa kravín, tak to chvilku trvá. Určitě dýl, než obvykle stojí vlak v nějaké díře.
  2. V obci Borová na Náchodsku není vlaková zastávka. Nejbližší trať je víc než 6km daleko. Nebo přes dva kilometry daleko, ale v Polsku za kopcem.
  3. Požár byl nahlášen 11.5. v 13:56, příspěvek ve zpovědnici byl v 11:26 čili o dvě a půl hodiny dřív. Sirku pachatel údajně vyhodil v sobotu pozdě večer. Všecko je to teoreticky možné, pokud by kravín (a les) hořel asi tak 14–15 hodin, než si toho někdo všiml. To se mi nezdá.

Bude to tedy nejspíš nějaká ujetá fantazie nebo opravdu sen. On ten popis je takový snový. Proč se s tím někdo chvástá ve zpovědnici, netuším.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek