Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Synchronizace odeslané pošty - web/POP3

V práci/kanceláři využíváme službu nějakého "email hostingu". Pro příjem a odesílání používáme Microsoft Outlook přes protokol POP3 a SMTP. Tato služba "Email hostingu" také umožnuje prohlížení a odesílání pošty přes jednoduché "web rozhraní". Při služebních cestách využíváme právě odesílání pošty přes toto "web rozhraní", ale tato odeslaná pošta se nám poté neobjeví v klientu Microsoft Outlook (v PC v kanceláři).
Je možné nastavit poštovního klienta (Outlook) tak, aby stáhnul i tuto odeslanou poštu přes "web rozhraní"? Pokud to možné není, kde je problém, klient Outlook to neumí, ale jiný (např. thunderbird, the bat) to umí? Dik

Předmět Autor Datum
Mám takový intimní dotaz: proč nepoužíváte IMAP?
host 27.01.2014 18:09
host
To nevím, asi proto, že IMAP přece musí poskytovatel podporovat. Jisté je, že v Outlooku je nastaven…
interviewer 27.01.2014 18:17
interviewer
Klientovi obvykle nastavis slozku, kterou ma stahovat (bezne INBOX). Nejsem si jist, ze pujde nastav…
RedMaX 27.01.2014 20:14
RedMaX
Takže v Outlooku synchronizovat přes POP3 odeslanou poštu neumím nastavit (nebo to nejde). Nemáte zk… poslední
interviewer 29.01.2014 01:02
interviewer

Klientovi obvykle nastavis slozku, kterou ma stahovat (bezne INBOX). Nejsem si jist, ze pujde nastavit dablovane i slozka pro odeslanou postu, muzes to zkusit.
Jinak je to bezny emailovy problem, IMAP uchovava na serveru, tudiz neni vhodny tam, kde mas maly datovy prostor pro schranku, nehlede na to, ze ho nejakej jednoduchej poskytovatel nemusi podporovat. POP3 zas nemas synchronizovany mezi vice zarizenima, nic moc v tom vymyslet nejde. Bud ti staci POP3 nebo musis investovat do IMAP vcetne mozne zmeny poskytovatele.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru