Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T-Mobile 4G PCMCIA card V3 - jak nejlevněji zajistit internet s touto kartou v notebooku bez PCMCIA?

Zdravím poradňáky. Kamarád mě poprosil, jestli bych mu nepomohl vyřešit připojení na internet u svého notebooku. Vložím sem obsah mailu, je to celkem pochopitelný, ale sám s tím nemám moc zkušeností, tak bych se chtěl poptat Vás znalejších.

Mám PC Acer Travel Mate 273, do kterého vkládám kartu T-Mobile - 4G PCMCIA card V3, na novém počítači Toshiba satellite L-500-1EK jž není slot pro tuto kartu. Při dotazu na T-mobile mi bylo řečeno, že si musím zakoupit nový modem s výstupem USB, to by bylo celkem jasný, ale poněkud mne překvapila cena - 7.000.-Kč, nebo další možnost - uzavřít novou smlouvu na dva roky- cena za modem 3.500.-Kč a měsíční poplatek za internet 1.300 Kč. To se mi zdá trochu divoký, tak bych to potřebova vyřešit nějakým mezikusem, do kterého by se vložila stávající karta a mezikus by měl vývod USB.

Jde mi tedy o to, co mu poradit, aby ho to stálo co nejmíň. Hned první, na co jsem narazil, byl tenhle "převodník" DeLock U111. Stačil by tenhle? Nebo by byly problémy a existuje lepší způsob, jak toto vyřešit?

Předem všem díky za odpovědi, sám se v tomto nepohybuji

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru