Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV Philips 5000 LED series nevidí flashku + resetovani PC pri zapojeni flashky

Zdravim, mam problem s flashkou Corsair Voyager 32GB. Poprvé co jsem ji zapojil do PC šlo všechno v pohode, pak jsem ji měl chvilku v TV. A při dalším zapojení do PC se celej komp restartoval, pak už v PC běžela v pohodě, takže jsem ji zkusil zase dat do TV ale tam ji to už vubec nenašlo (jen si párkrát blikla) a při každym dalším zapojení z TV do PC se zas celej komp restartoval. Před pár dny jsem do stejnýho USBčka zapojil MP3jku a zas se celej PC restartoval. Takže bych to asi rozdělil na problem číslo 1 a to ten, že mi ji TV nenajde, a pak za 2 ten restart PC, co jsem zkoušel tak mi to dělají jenom USBčka co mam zepředu na bedně. Bohužel přesnej název TV jsem nenašel, mam tu jen Philips 5000 LED xxPFLxx06H. Díky moc

Předmět Autor Datum
Tak ty přední sloty nepoužívej, asi je tam zkrat. V zadních slotech PC ta flashka funguje nebo nepou…
karel 13.03.2012 20:39
karel
Jo v zadních to de v pohodě a bezpečně odpojit davam vždycky, potřeboval bych spíš vyřešit tu TV.
longbow 13.03.2012 21:31
longbow
Ta TV ma urcite v menu nejake formatovanie USB disku na format aby ju TV vedel pouzit, tak to vyskus…
MM.. 13.03.2012 22:29
MM..
Jo, to sem zapomel napsat.. formatoval jsem ji v PC na NTFS, protoze mi tam jinak nesly davat vetsi…
longbow 13.03.2012 23:43
longbow
samozrejme ze ziadna TV nepodporuje ten supertajny NTFS od MS, a nie preto ze by to TV nevedela ale…
MM.. 14.03.2012 00:23
MM..
No ono mi v tej TV u jednoho mkv jde jen video, a v druhym mkv nejde jak video tak audio, pritom jso…
longbow 14.03.2012 21:17
longbow
mpeg4 je tiez siroky pojem, zavisi od toho jakym presne kodekom to bolo skompresovane (xvid, divx, n… poslední
MM.. 14.03.2012 21:34
MM..

Ta TV ma urcite v menu nejake formatovanie USB disku na format aby ju TV vedel pouzit, tak to vyskusaj. Alebo ju preformatuj v PC na FAT32, ale spravidla to aj tak TV potrebuje naformatovat sam aby to vedel pouzit.

Co sa tyka restartov tak mas nahovno cinsky kejs (predny konektor), TV ani USB stick s tym nema nic spolocne.

Jo, to sem zapomel napsat.. formatoval jsem ji v PC na NTFS, protoze mi tam jinak nesly davat vetsi soubory a ani kdyz sem je rozdelil, tak tam neslo. A uz to tu ctu v manualu ze ta TV podporuje jenom FAT a FAT32 a asi ani nepodporuje format mkv, protoze mi to prehraje jenom obraz, ale zvuku se moc nechce :/ Takze uz ani nemusim resit ty velky soubory, to vypada ze si filmy v nej kvalite budu muset pustit v jiny telce :p Ale kazdopadne diky

samozrejme ze ziadna TV nepodporuje ten supertajny NTFS od MS, a nie preto ze by to TV nevedela ale preto ze MS je banda arogantov 20rokov brzdiaca vyvoj celeho ludstva, v afrike by ich uz pred 18rokmi odstrelili.

Filmy sa daju skonvertovat na format ktory TV podporuje. Napr. TV urcite podporuje mpeg2 (DVD format), avi s mpeg4 kodekom (skusil by som xvid alebo divx), ak ma subor viac jak 4GB tak sa da rozdelit na viac casti apod.

P.S. stejne tak mkv je len kontajner a zvuk v tom mkv si mozes prekonvertovat na format ktory TV pozna, tipujem ze ma TV problem s nejakym dolby digital alebo co v tom mkv mas za format zvuku, skonvertuj to na nejake AAC alebo co ta Tv podporuje.

mpeg4 je tiez siroky pojem, zavisi od toho jakym presne kodekom to bolo skompresovane (xvid, divx, nejakym inym HD kodekom, apod). To same plati aj pre zvuk-. Niektore kodeky TV vie, ine nevie.
U avi ti presne informacie vypise napr. program gspot, u mkv neviem. Ale mkv vies nacitat tusim napriklad do avidemux a prekonvertovat napr na xvid (nastavit si nejaky slusnejsi bitrate = kvalita a zaroven velkost suboru). Ale konverzia bude trvat par hodin.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru