Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tab Samung vs. neznačka

ahojky,
chci poridit levnejsi tablet neco v tomto stylu http://www.hurabazar.cz/pc-technika/tablety-ctecky /media-droid-mt-imperius-tab-10-3g-97.asp , ale nevim, jestli to nebude preslap vedle a nejit do neceho znackoveho, jako je Samsung. Nechci do toho vrazet moc penez :( dulezita je vydrz a solidni podpora ..

ma nekdo zkusenosti napr. s tim Meia-droidem?

diky za rady ..
Změna kategorie, původně: Hardware. Tablet je tablet. (karel)

Předmět Autor Datum
Jestli chcete za malo penez hodne muziky tak bych investoval penize do levnejsich tabletu. Myslim ti…
David74 07.04.2014 11:36
David74
dulezita je vydrz a solidni podpora Na základě tohohle bych do neznačkového tabletu nešel, výrobce…
Potkan007 07.04.2014 11:46
Potkan007
Tak hovorit o korejskom RVHP ako značka je fakt odvaha alebo vymlety mozog z reklam ::)
koreashit 07.04.2014 12:49
koreashit
Mohl bys být konkrétní a říci jaké železa máš ty? Telefon, tablet... Lépe vyfoť a upni. my si značku…
Henessy 07.04.2014 17:00
Henessy
Já bych šel třeba do Samsungu a to rok starém s doklady a zárukou jeden rok. Máš minimálně třetinu c…
Henessy 07.04.2014 17:04
Henessy
nech to vyrabaju aj na marse to je fuk podstatne je čo tam pchaju,a len tu maš xx prispevkov neuznal… poslední
koreashit 07.04.2014 19:04
koreashit
"Nakupovat" tablet (hračku) na bazaru, který je ještě ke všemu "hurá!", to je tedy odvaha! Tablet -…
ms 07.04.2014 18:03
ms

Jestli chcete za malo penez hodne muziky tak bych investoval penize do levnejsich tabletu. Myslim tim znacky napr. Asus, Acer, Sencor, Prestigio. Dalsi vec je jak velky tablet chcete, jestli velky 10" nebo mensi 7". Pokud mensi doporucim vam Asus Memo Pad HD7, jestli byste chtel ale vetsi tak nejaky Sencor nebo Prestigio :))

Tech neznackovych bych se trochu bal. Radsi si trosku priplatit nez pak neco slozite reklamovat nebo byt zklaman.

dulezita je vydrz a solidni podpora

Na základě tohohle bych do neznačkového tabletu nešel, výrobce takových tabletů ho vydá s jednou verzí sytému a až na výjimky potvrzující pravidlo nikdy neprovede aktualizaci, nikdy neopraví chyby. Optimalizace systému bývá u takových tabletů v nízké cenové hladině nulová, takže i když by to mělo být papírově rychlé a vydržet dlouho na baterii, sežere ji to za 2 hodiny, protože se seká a na všechno musí jít silou. Takových tabletů jsem viděl mraky, najít něco slušně fungujícího je zázrak.

Je otázka, jestli 7" nebo 10". V obou případech bych šel radši do levných modelů zavedených značek - levné Samsungy, Asus, Acer, Lenovo a další. Ani to se nemusí zas moc prodražit a za jistotu výrobce to stojí, zrovna vybírám tablet pro tátu, ráno si čte zprávy na mobilu a 3,5" mobil už podle mě není ono, zvlášť pro něj. Mám vyhlídnuté 7" Lenovo pod 3000. Je v tom čtyřjádro MediaTek, 1 GB RAM, má to IPS obrazovku, výdrž "až" 8 hodin. Výkonový rekordman to nebude ani omylem, ale na internet poslouží.

Já bych šel třeba do Samsungu a to rok starém s doklady a zárukou jeden rok. Máš minimálně třetinu ceny ušetřenou a je to doopravdy jinde, než nějaký noname. Navíc u této velmi rozšířené značky získáš na fórech informace a možnosti upgrade, ramky atd. I případné sehnání náhradního dílu je neskonale snadnější.
A diskutovat o výrobci v době, kdy se téměř vše dělá v Asii může jedině člověk ducha mdlého.

nech to vyrabaju aj na marse to je fuk podstatne je čo tam pchaju,a len tu maš xx prispevkov neuznali mi zaruku lebo je zoxidovany ma len pol roka, nejde zapnut po ofic. uprage no SHIT jak vyšity ale reklamu ma asi dobru ked zabera :puff:
zadruhe nejaky tablet kvoli novinam je vtakovina dnešnej mody ale nech sa deti hraju :-D ked rodičia nato maju :)) o vydrži tychto vyplodov už rači pomlčim, teda pokial nemaš zasuvku v riti :-D

"Nakupovat" tablet (hračku) na bazaru, který je ještě ke všemu "hurá!", to je tedy odvaha! Tablet - nehračku používám, v tabletech - hračkách se moc nevyznám, ale pokud možno od zavedenějšího výrobce a pokud s Androidem, pak pokud možno s ne moc zmrveným, což odpadá "Tamťung", který dovedl mrvení Androidu k "dokonalosti".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru