Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet - Android - poradte poštovní klient a X-lite v Androidu

Dobry den, mam novy tablet a zadne zkusenosti s Androidem, takze zatim se mi nedari vyuzivat plne tablet k tomu, k cemu bych potreboval.

1.Postovni klient - nadari se mi, aby fungovalo nastaveni e-mailovych úctu, pritom to vypada jednoduse, zadat jmeno,heslo, vybral jsem pop, nastaveni odchozi posty pop3.seznam.cz, odchozi posty smtp.seznam.cz a nepodarilo se pripojit to hlasi.

Neni to tak, ze by to fungovalo pouze pro e-maily u gmailu?

Je nejaky jiny postovni klient pro Android, ktery by byl cesky? Snazil jsem se hledat na Googlu, ale nepodarilo se mi nic objevit.

2.Instalace X-lite - potrebuji mit X-lite v tabletu a vyuzivat Voip volani.
Muzu dat normalne program X-lite, ktery mam v pc a ten stejnym zpusobem instalovat v tabletu? Nebo to musi byt nejaka jina verze pro Android?

Diky predem za radu, kdo to uz znate.

Předmět Autor Datum
1. Jsou 2 postovni klienti - GMail a klasicky postovni klient. Pokud se nepodarilo pripojit, pak nem…
Jan Fiala 28.06.2014 14:46
Jan Fiala
Defaultni postovni klient v Androidu je naprosto v pohode, neni lepsi zvlast na tabletu postu nestah…
RedMaX 28.06.2014 14:49
RedMaX
Vubec nevim, co je IMAP a k cemu to slouzi? Zkusim se na to nekde podivat. Jeste zkusim jinou adres… poslední
DAvid00ý 28.06.2014 15:11
DAvid00ý

Defaultni postovni klient v Androidu je naprosto v pohode, neni lepsi zvlast na tabletu postu nestahovat a pouzivat IMAP?

Ne, jdou vsechny maily, musis to nastavit spravne, kde delas chybu nevim, me na emailu na Androidu chodi seznam, gmail, centrum i hotmail.

Misto X-lite pouzij CSipSimple, za me nejlepsi voip klient co jsem kdy pouzival.

Vubec nevim, co je IMAP a k cemu to slouzi? Zkusim se na to nekde podivat.

Jeste zkusim jinou adresu e-mailu teda vyzkouset, treba Centrum. Mam prave vic uctu a zatim pouzivam ten Microsoft Outlook a jsem velmi spokojeny. Jak si na neco zvyknu, strasne nerad to menim, vzdyky to trva, nez se to clovek jako ja nauci.

Ja mam ten X-lite v cestine, coz mi vyhovuje, anglicky neumim ani slovo, tak nevim, jestli by byl pro me ten CSipSimple vhodny..?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru