Avatar uživatele
anonym

Co mu může hrozit za postih pokud nevyplním sčítací list?

dobrý den, zajímalo by mě co se mi může stát jestliže budu bojkotovat sčítací listy tím že je nevyplním. Zdá se mi totiž že při současném stavu nakládání s osobními daty bych byl nerad aby se mé soukromé informace dostaly do rukou někoho nepovolaného.Není tomu dlouho co v tisku proběhla zpráva že se našly určité osobní údaje v odcizeném notebooku jednoho zaměstnance ÚOOÚ. Já jen nerad o sobě nebo své rodině cokoliv sděluji jen tak.A to se nebavím o tom kdo všechno bude mít posléze k mým údajům přístup (soudy, státní instituce FÚ,ÚP,ČSSZ, exekutoři atd.). Můj osobní názor zní že tzv. sčítání obyvatel je jen proto aby se zjistilo kdo se kde nachází, jaké má vzdělání,co a kde dělá, v čem bydlí a s kým, proč je komu co toho v jakém partnerském svazku kdo žije, jak dlouho a kde bydlí atd. Díky za odpovědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? N, hanny 2, tom004, SajmonModer, dědapetr před 4788 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tuCZek

no jo,zaplatíte 10.000 , ale budou chtít i vyplněný sčítací list

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
SajmonModer

Jsme jen otroci téhle země!!!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Souhlasím s tebou,ale přesto ti hrozí 10 000 kč pokuta.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Už jste viděl sčítací list. Na sčítacím listu jsou údaje, které udáváte každému zaměstnavateli a které si každý kdo by chtěl
nějakým způsobem zjistí.
No a jestli máte splachovací záchod nebo ne ???.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Jestli se obáváš jen zcizení osobních dat,tak to klidně vyplň. Ušetříš 10 000,– Kč, a Tvá data,ostatně jako většiny z nás,už dávno nejsou „osobní“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Zákon je jednoznačný 10.000,–Kč

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
colombo3

No no,to je zase vyhrožováního,žádná pokuta,nepřevzít a tim to končí.Jak ti někdo dokáže,žes nebyl u milenky, zrovna když tam baba šla s papírama.Co kdyby sis zlomil nohu a někde seděl na patníku a čekal,až někdo pojede kolem.Tak jsou prostě situace,který jsou důležitejší než nějaký sčítání ovcí.Najdi si – nechci se sečíst a tam se přidej, už je jich tam dost,který toho maji dost.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek