Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet nelze připojit k wifi

Dobrý den, mám dotaz ohledně připojení tabletu k wifi. Koupil jsem si tablet ASUS MeMO Pad ME301T 16GB. Používám k připojení wifi hotspot z mobilu s Androidem. První dny vše běželo jak má a pak najednou ze dne na den to přestalo fungovat. Tablet se k wifi připojí, síla signálu je vynikající. Vše vypadá jak má, ale pokud zapnu nějakou aplikaci používající internet nebo prohlížeč s nějakou konkrétní stránkou, tak mi to napíše, že nemám žádné připojení a musím tablet nejdříve připojit k internetu. Už jsem zkoušel i aktualizaci tabletu, restart do výrobního nastavení a nic nepomohlo. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem mockrát děkuji za snahu a za odpověďi.

Předmět Autor Datum
vysílací kanál routeru je jaký? protože mobilní krámy často umí jen americký rozsah kanálů (11), čer…
lední brtník 20.07.2013 23:14
lední brtník
Tazatel používá telefon pro připojení k internetu. Problem by mohl být v příjmu dat v telefonu. V te…
Henessy 20.07.2013 23:23
Henessy
Ano v mobilu internet funguje naprosto v pořádku.
Kubik23 20.07.2013 23:24
Kubik23
Mně jde spíš o to, že prvních pět dní to fungovalo úplně v pohodě, a pak to najednou z ničeho nic př… poslední
Kubik23 20.07.2013 23:24
Kubik23

vysílací kanál routeru je jaký? protože mobilní krámy často umí jen americký rozsah kanálů (11), čert ví jak tvůj krám hlásí funkční připojení, ale aplikace má smůlu.
druhým problémem bývá, když je všechno v routeru na auto: volba režimu g/n, zabezpečení wpa/wpa2, šifrování tkip/aes. zjednodušené odfláknuté ovladače v androidech se z tolika autovoleb poserou.

Mně jde spíš o to, že prvních pět dní to fungovalo úplně v pohodě, a pak to najednou z ničeho nic přestalo jít. Nevím proč.
Ano telefon funguje, lze se v něm připojit k internetu a v prohlížeči se zobrazují stránky v pohodě. FUP určitě není vyčerpaný, byl sem i u poskytovatele internetu a FUP vyčerpaný není, a bylo mi sděleno, že chyba určitě není u nich ale v tabletu. Tak proto se tady ptám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru