Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet nenaběhne.

Dobrý den,
mám doma tablet už několik let.Když jsem ho dostal hrál jsem si sním asi dva dny a pak dal do krabice na skříň.Dcera mě dorostla a pořad hraje nějaké blbosti na telefonu tak jsem jí ho chtěl dát.Jenže tablet nenaběhl tak jsem hledal jak ho restartovat.Na youtube jsem našel video na ten samý tablet i s tou samou chybou.Ale i když se mě asi po hodině povedlo donutit tablet aby udělal tovární restart jako je na videu (neumím moc ang. tak jsem mačkal přidání zvuku + spuštění)dělal chvilku toho mrtvého androida na obrazovce tak restart ale skočil zase u nápisu android a dal nic.Nevíte jestli tam jde nějak nahrát znovu systém ? Jaký je to prosím Vás typ tabletu na krabici ani na tabletu o tom není ano písmenko.
watch

Předmět Autor Datum
nabijal sa OK...?
test 16.05.2014 12:27
test
Ano nabíjení šlo.Když tam teď dám nabíječku ukazuje plnou baterii a předtím ukazoval prázdnou.
Pc diletant 16.05.2014 12:30
Pc diletant
Prosím Vás nepoznáte někdo aspoň typ tabletu ve videu ?
Pc diletant 16.05.2014 20:54
Pc diletant
Upřímně, tablet vypadá, jako nějaký "no-name". Těžko říct, jestli má výrobce nějaké oficiální strán… poslední
MartinCHK 16.05.2014 21:58
MartinCHK

Upřímně, tablet vypadá, jako nějaký "no-name".

Těžko říct, jestli má výrobce nějaké oficiální stránky, kde by se dala stáhnout verze Androidu pro Tvůj tablet. Stavu, ve kterém se nachází, se říká v Android hantýrce "brick", což doslova znamená, že se ze zařízení stane nepoužitelná cihla. Nejčastěji jsou na vině SW hrátky, popř. nějaké taktování vnitřních komponentů.

Šance na obnovení takto poškozeného zařízení je defakto nulová. V úvahu připadá pouze reklamace, a i tak je s nejasným výsledkem, kdy prodejce zašle nové zařízení.

Pro dceru na hraní doporučuji klidně nějaký tablet z levnějších řad. Do třech tisíc se dají vybrat ucházející kousky od známých výrobců se zárukou. Popř. se poohlédnout po specializovaných bazarech, či inzertních sekcí na mobilních webech. Občas se tam dají najít opravdu zajímavé kousky (z vlastní zkušenosti jsem nedávno kupoval Galaxy S4, 5 měsíců starou, kupovanou v Samsungu v Brně za 8500,- z původních 18900,-).

Mrkni zde, čistě náhodou tam vidím Samsung Galaxy Tab 8.9 s roční zárukou za 3500,-.

Možností je více, ale Tvůj tablet pravděpodobně dosloužil. Moc nadějí bych do něj nevkládal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru