Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet, USB rozbočovač + napájení

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat mám tablet od Prestigo quad core... a v tom je jeden Micro USB port ten sem přes redukci přdělal na Normální USB s přidat rozpočovač na 4 USB takže teď mám libovolné porty USB ale postrádám napájení které je také přes USB dalo by se kdybych připojil USB kabel do nabíječky a na druhé straně ho připojil do toho rozbočovače jestli by to nápájelo a zároven nepoškodilo žádné z připojených zařízení ? :) předem děkuji za každou radu

Předmět Autor Datum
Nemozes spajat napajanie hore dole. Ked je tablet host (pripojis mys apod), tak on dodava do portu n…
MM.. 25.02.2014 22:37
MM..
Ked je tablet host Vypadám snad jako tablet? :-p
host 25.02.2014 22:40
host
Ale mozes pohostit poharikmi na tablete :D To bude napajanie smerom od host :D
MM.. 25.02.2014 22:45
MM..
:-D:beer: poslední
host 25.02.2014 23:00
host
Alebo ak mas USB hub s externym napajanim (nepochopil som celkom dotaz) tak strcis to napajanie do h…
MM.. 25.02.2014 22:52
MM..

Nemozes spajat napajanie hore dole. Ked je tablet host (pripojis mys apod), tak on dodava do portu napajanie. Ked neni host (strcil si nabijacku alebo tablet do PC) tak odobera energiu z portu (nabija sa). Nemoze naraz aj dodavat aj odoberat, ked tam budes zapajat veci dokopy tak bud to neurobi nic alebo nieco odpalis.

Alebo ak mas USB hub s externym napajanim (nepochopil som celkom dotaz) tak strcis to napajanie do hubu bude to napajat zariadenia zapojene do hubu, nemalo by to napajat ani nabijat telefon (to by som sa hodne divil keby to nabijalo a zaroven bol tablet ako host)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru