Avatar uživatele
Illines

Tak budou zase zdrazovat, komunalni sluzby?

Chteji az 1000Kc na osobu a to teda i za cerstve miminko! Je to zlodejna prvni tridy. Mladi rodice privitaji na svet dvojcatka a uz o 2oooKc,budou lehci v domacim rozpoctu.Hm, vse pro lidi.Na chalupach,kam si vyjedete o vikendu ci par tydnu v lete,jedna popelnice se pekne prodrazi.A to nemluvim o tom ze,v zime popelnice zeje prazdnotou.Neni to fer,proc za osobu,vetsi rodina o 7clenech v domacnosti,no tepic.Proc ne za produktivitu?Ktery hlupak zase na to prisel?A jeste jim to pekne tridit,aby to sesypali na jednu hromadu-jak je znamo!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, dudu, iceT, redy, Damiana, veruska, anonym před 4387 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
jmhad

Tenhle nesmysl je z dílny pana Bursíka.Spravedlivé by bylo platit za odvoz popelnice přímo dané firmě.Pak by se každý snažil třídit odpad,aby tu svoji popelnici hned tak nenaplnil a neplatil.Takhle je jakékoliv třídění absolutně zbytečné.Soused je sám a má dvě popelnice,protože tam dává všechno.My jsme tři a máme jednu.Navíc manželka je půl roku za prací mimo bydliště.Už jsem se ptal právníků a změna je možná jen v případě ,že obec vyhlásí referendum a většina si bude přát návrat k původnímu systému.Jenže to žádná neudělá.Jedině když si tohle někdo dá jako volební program.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pusinka50

Ani nemám chut se k tomu vyjadřovat, vše jste, IIIlines, napsala přesně. Jsem chalupářka, tisícovka je pro mě hodně peněz a abych ji platila i za měsíc, který za rok trávím na chalupě. Člověk si myslí, že se zdražováním už je na chvíli pokoj a oni si stejně najdou ještě další milion položek, které je možné zdražit. Začne se ještě víc krást a přepadávat lidi.
Navíc další TV zprávu jsem už vůbec nezkousla, vězňům došly peníze, vydrží jen do začátku června, pak nebudou mít peníze na stravu a oblečení!!! Jeden vězeň stojí stát DENNĚ 1.000 kč a přitom má povinnost odvést státu JEN 1.500 Kč MĚSÍČNĚ!!!??? Takže 30:1,5!?? Prý se navýšil počet vězňů?? Co takhle předělat zákony, aby se lidi báli páchat zločiny? Ženská za připravovanou vraždu dítěte dostane jen 8 let, protože projevila LÍTOST a za 4 roky při dobrém chování je doma. Vždyť zločinci si chodí do vězení jako na výlet do exotických krajů, je o ně postaráno, neplatí ŽÁDNÉ POPLATKY, ANI ZA ODPAD!! Jak toto chtějí páni nahoře řešit, a to bude příští rok zas amnestie a budem se ještě víc bát vyjít z baráku. Zas zaměstnáme milion policistů za miliardy peněz, než je znovu pochytaj a vrátí do basy, už je mi z toho zle a není odovolání, jen snad ta generální stávka jestli by pomohla nebo aby Kalousek chcíp:-(

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Reuef

lidi se podle politiku nejspis maji moc dobre, z toho vyplyva, ze zacinaji premyslet i o vecech, ktere se jim nelibi, a proto zdrazuji veci, aby jsme nepremysleli o tom, jak kdo vladne tam nahore , ale o tom, jak sehnat jidlo a zaplatit najem – tak se ochrani pred revoluci

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
redy

Dokud budem držet ústa,tak si budou dělat co chtějí.
Jak jsem slyšela chystají další zdražování,po­travin.
Všichni maj náklady, jen našinec má všecko za hubičku. :((((

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Máme to co jsme si zvolili. Jak ve vládě tak v zastupitelstvu v obci či městě. To co píše Jmhad lze praktikovat ale musí radnice a zastupitelstvo chtít a starat se o lidi ve své obci či městě.
Unás to tak je léta. Platím si odvoz popelnice 1× za 14 dní za 1400Kč / rok spláceno pololetně á 1/2 bez ohledu na počet lidí v domácnosti.
Kdo má ještě menší odpad může si zvolit formu jednorázového vývozu v okamžiku kdy potřebuje.
Navíc mám k dispozici v obci ( povinnost radnice ze zákona zajistit zběr velkého odpadu) sběrný dvůr zcela zadarmo.
Na druhé straně toho zase mnoho lidí zneužívá.
Upozorňuji že v naší obci nikdy nevládla ODS !!!!!!!!!! a věřím že nikdy nebude. Nemáme proč tuto svoloč volit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

No je to fakt síla a ti pocholci to už opravdu přehánějí. Nedávno jsem hodil řeč s bývalou kolegyní. Žije singl a sice přes týden v městském bytě, o víkendech pak u rodičů na venkově. Údajně se s místním zastupitelstvem „potichu“ dohodla, že pokud si ponechá trvalé bydliště u rodičů, obec jí nebude vyměřovat poplatek za odpadky, neboť jí zůstatene několika tisícová dotace do rozpočtu přidělovaná státem na „kusy“ trvale žijících obyvatel. Tamnějšího starosty jsem se raději na skutečný stav neptal, ale pokud popsaný postup není výslovně protizákonný, stojí určitě za úvahu a snad i trochu nepohodlí s aktualizací osobních dokladů?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
veruska

Je to hrozné a bude hůř.Ještě bych to brala,kdybychom si v tom byli všichni rovni.Ale nebudeme,zaplatíme i za ostatní.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek