Avatar uživatele
kapka

Tak proč mě ten Avast tedy otravuje každé tři měsíce, když mě má otravovat jen jednou za rok?

Mně už je to jedno, hlavně, že to běží, já jen aby to nevypadalo, že si vymýšlím v té předchozí otázce. Měla jsem tam napsáno datum spuštění 29.dubna 2012 a i si pamatuju, že jsem to nedávno musela znovuaktivovat a teď po třech měsících zas, to by i tak odpovídalo, že to přestalo běžet kolem 29.července. Teď je tam napsáno, že platnost vyprší 3.8.2013, tak uvidíme, snad to bude opravdu na rok.

Doplňuji:
Dr.Axle nečtete asi správně znění otázek a odpovědí, pokud máte pocit, že se ptám podruhé na něco, na co jsem dostala odpověď. Přečtěte si to ještě jednou a zjistíte, že jsem dostala odpověď, že je normální jednou za rok obnovit registraci. Všimněte si především toho „jednou za rok“. Ano, tak by to mělo být. Ale po mně chtěl Avast obnovit registraci opět už po třech měsících a mě zajímalo, jestli to tak je běžné. Asi ne, jak se zdá. Odpovězte mi tedy na dotaz, proč musím obnovovat registraci už po třech měsících a ne po roce, jinak neodpovídejte. V odkazu od Vás se sice objevilo slovo Avast, ale řešil se tam jiný problém, toho jste si asi nevšiml. Odpovídejte příště pouze k věci a neurážejte mě nemístnými příslovími, nemám na to náladu!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: kapka

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, aramah, johana 56, fcoop, anonym před 4286 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Jen proto, žes pořádně nečetla vše cos měla a klikaka a klikaka jako spousta ostatních.. 😁
Teď už to bude dobré, hlavně dávej příště u všeho pozor a čti než na něco klikneš.
V klidu si teď Avast prohlédni, sice jsou tam různé vychytávky, ale nemusíš nic stejně dělat. Je to už předem nastaveno tak, aby to fungovalo jak má.
Doplňuji:
Aktualizace virového jádra je nastavena cca po 240 minutách a té si ani nevšimneš, vyjede jen informační okno, restart není nutný.
Aktualizace programu probíhá pouze jednou za čas a tehdy vyžaduje restart.
Vše se dá v nastavení přizpůsobit, je to ale zbytečné, pro nezkušeného pak téměř nevhodné.

Upravil/a: www

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdyz-je-avast-antivirus-free-tak-proc-se-mi-po-trech-mesicich-vypne-a-chce-abych-si-koupila-placenou-verzi
Už ses dnes ptala a dostala odpovědi, takhle jen k recyklaci opakovaných otázek a jejich řetězení přibylo k původním 239 odkazům teď už 245.
Jak praví klasik – chytrému napověz, hloupého …

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=avast

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
verunka483

Taky mě na něco celkem často upozorňuje… Ale jsou to jen instalace nových aktualizací, které nezaberou moc času, takže je to v pohodě. Pak stačí restartovat a mám zase na nějakou dobu klid :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
kapka

Jo, Axle, netykejte mi, nedala jsem Vám k tomu svolení, naopak jsem to odmítla, pamatujete? Tak to respektujte!

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

  1. Umím číst, právě proto odkazuji, že k dalším doplnění otázky je určena diskuze.
  2. Na netu je tykání dle netikety obecný úzus, pokud jsi uvedla VEŘEJNĚ odmítnutí, nikde jsem jej nezaznamenal. Bez ohledu na formu oslovení se nic nemění na obsahu příspěvku, nedůtklivost v reakci na věcný příspěvek, jen napovídá cosi o ješitnosti a odporu přiznat pochybení.

Uražené smazání odpovědi též neodpovídá korektní diskuzi.

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Pakliže požaduješ vykání, musela bys to uvést pro všechny, jinak cejchovat kdo je „hoden“ a kdo ne, je prachsprostá diskriminace, kterou kodex explicitně zapovídá.

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kapka

Já to nesmazala!!!! Aby bylo jasno. Proč bych mazala něco na co odpovídám? To nedává smysl.
Odmítnutí nebylo veřejné, ale mezi „čtyřma očima“, to má přinejmenším stejnou váhu. Nelíbí se mi, když tady mě nebo kohokoli jiného urážíte a ještě abyste nám u toho tykal…
Ano, diskriminuji Vás, vylučuji Vás z okruhu lidí, kterým jsem ochotná dovolit, aby mi tykali. Na to mám právo. U těch, kterým to dovolím, mám důvod si myslet, že mě nebudou urážet. Podle toho si já vybírám, víte? Jsem prostě dost vybíravá.

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Pokud někdo považuje věcnou připomínku na porušování pravidel za urážku, pak je to jeho problém a výmluvami pro vlastní pochybení se jen sám vylučuje z těch ostatních normálních, slušných a zodpovědných, kteří anarchii nepovyšují na přednost.

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kapka

A kapka klikala a klikala, až se úplně uklikala… 😁

před 4286 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek