Avatar uživatele
Ryboun

Taky máte pocit, že se ve středověku žilo špatně a byla to horší doba?

Chci se zeptat, máte pocit že se žilo ve středověku špatně žilo a byla to špatná doba? Já si myslím že jo, protože ve středověku to nebylo vůbec žádná sranda. Lidi umíraly na různé nemoce, protože samozřejmě nebyly žádné léky a umíraly na nemoce jako např. mor, atd. Potom třeba byli lidi ve středověku popravováni a byli mučeni a týráni a tak dále. Chci se zeptat, taky jste rádi že jste se nikdy nenarodily ve středověku?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? df před 2722 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Vůbec nemám takový pocit. Nelze srovnávat nesrovnatelné. Každá doba má své klady a i své zápory.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Rokio

S tvojí myšlenkou plně souhlasím. Středověk byla strašná doba, pokud vynechám pravěk. Dobře se měl jen král, šlechta a vysoké duchovenstvo a možná ještě bohatí obchodníci. Jsem skutečně rád, že jsem se nenarodil ve středověku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hoven 1069

Co to je za blbou otázku? Jasně, že sem rád.. Ze žiju teď a ne ve středověku či období 1 a 2. Sv války… Či prostě někdy před touhle dobou… A máš tam pár chyb : třeba je umírali a ne umíraly

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
df

Ano, jsem rad. Mozna jeste pravek mohl byt v pohode.

Kdyz jeste civilizace nebyla, vladla celym sirym svetem idyla. Lidi byli jen nahaty opice, brontosaurus valcoval jim silnice. V poledne mu dali metrak preslicky a pak v jeho stinu hrali kulicky. Brontosaurus zral, lidoop si hral, kdyz dostal hlad, tak si vzal a potom klidne spal. K obedu mel datle, k veceri zas jelena. Z palmy mel paraple, mliko z vemena.
Nic nepocital, nebyly penize. Mel to,co si vzal. Nebyla krize. A k tomu casu byla fura, lidi byli nevinny. Nebyla cenzura, nectli noviny.

Zdroj: http://www.uj­deto.cz/lyric­s/jan-werich/civilizace-cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ten který je

Moc se tady neraduj a ostatní také ne – středověk klepe na dveře.Zatím si to nikdo nechce připustit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek