Avatar uživatele
Noe

Taky vás štve, jak zde někteří lidé odpovídají? (Pouze můj názor a debata :) )

Extremně mě vytáčí, když někdo položí otázku a ostatní mu odpoví ve smyslu „ty to nevíš? Toto je snad jasné, ne?“ Tak sakra, lidi, on se zeptal, abyste mu solidne odpověděli. Ne za Vasi odpověď ještě napsat otazník a stupidne položit vaši odpověď otázkou (vymyslím si ale takto to vidim např. Otázka – Co je to LTE? … odpověď některých… vysokorychlostní internet vam nic neříká?… strasne mě to vytáčí)
Je mi jasné, že se někdy někdo zeptá na něco co by melo být jasné, ale i tak, lidi:) snad nikoho neurazím, pišu to jen tak, jak to cítím.
Přeji pěkný den:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, anonym před 3202 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Mě zase štve, když se někdo ptá na něco, co je zjistitelné pár kliky na Google.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Mňa štve nielen,
ako niektorí odpovedajú, ale aj
ako niektorí dávajú otázky, ktoré sa hodia skôr na nejaké fórum, či dokonca do pivárne nižšej kategórie.
Chápem, že niektorí si nevedia vyhľadať odpoveď, nie každý je génius IT, veď aj preto bola táto stránka vytvorená. Ale to neznamená, že ju treba zamieňať s pokecom, chatom a iným diskusným krúžkom.
Na otázku " Co je to LTE?" si pozriem odpovede, ktoré mi to vysvetlia a na tie typu „vysokorychlostní internet vam nic neříká?“ sa ako už známy Neználek, len skromne opýtam „a čo je to ten "vysokorychlostní internet“, veď ako rovesníčka biblického Noa (Noe) chápem, že pre odborníka to musí byť urážajúce, tá moja hlboká neznalosť, ale tajne dúfam, že aj ked s ťažkým sebazaprením a chuťou rozmlátiť počítač (svoj), mi tento problém ozrejmí. A keď nie, poviem si, že moje zdravie mi nestojí za vytáčanie sa nad aroganciou kvalifikovaného (vlož skrátený výraz na „nemohúceho manžela kravy“, často počutý hlavne v Prahe) a iných podobných a nechám ho škvariť sa vo vlastnom hneve a pocite dôležitosti.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
annas

Již po několikáté vkládám reakci admina na pouhé vkládání odkazu. Okopírovala jsem si ji.

Od admina:
„Pouhé vkládání odkazů našim uživatelům nepomůže. Od toho jsme poradna, aby její uživatelé měli co nejrychlejší a nejjednodušší odpověď od ostatních, nikoli museli pátrat v odkazech, které si mohou vygooglit sami.
Děkujeme za pochopení.
Admin“

Po určité době může být odkaz nefunkční.

Na toto téma bylo již vloženo několik otázek
.
Každý má jiný přístup k tazateli, k charakteru otázkám. Někdo opravdu neumí vyhledat, jiný se nesnaží, další ignoruje našeptávač, když se mu při vkládáná otázky objeví podobná otázka atd.

Někdy může tazatel dostat odpověď, jde především o odborné odpovědi. U názorových otázek se pak dovědět víc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Reezo

Já si myslím, že lidi sem hlavně chodí ztrácet čas. Vadí mi lidé, kteří se snaží furt vymýšlet nějaký otázky ačkoliv je to třeba nezajímá nebo si myslí, že by to mohlo být zajímavé pro ostatní. Potom tu jsou lovci bodů, kteří mají x účtů a dávají si sami sobě body.

Nejvíc mi vadí zneužívání zlatého členství a to, že na to admin kašle.

Upravil/a: Reezo

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

To je snad jasné, ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Mně zase vytáčí když někdo pokládá otázky na něž lze na netu najít fundovanější odpověď než je zde.Jsem sice starší ročník, ale už se dobře orientuju na netu a kolikrát když stejnou otázku zadám do GOOGLE, tak mně vyjede lepší odpověď či odkaz než zde.Takže si myslím, že zde zadává někdo otázku jen kvůli otázce a aby za ni měl body.
Na druhou stranu, vím, že některé moje odpovědi jsou nepatřičné k otázce, ale zase chci, aby mladá generace nezatracovala socialismus, když o něm nic neví.
Takže se snažím i mladou generaci poučovat (ale asi to není nic platné, protože oni přebírají názory modrých ptáků a na nás, pamětníky, nedají).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Zbynas

Spíš mě štve, že někdo dá odpověď pouze ve formě odkazu na jinou stránku. Náhodný návštěvník této otázky někdy v budoucnu tu bude čekat odpověď a akorát bude zas muset klikat někam dál. Proč tu odpověď nedat sem a neuvést zdroj? Moc práce? Tak to rovnou nemusíte odpovídat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Mě zase štve,že to tu dost lidí myslí moc vážně a urputně se rvou za každou kravinu hlava nehlava.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Mě hodně vadí otázka začínající slovem Taky …nejen ta tvoje,i jiné,vče­rejší je už smazaná.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek