Avatar uživatele
Altair-AC

Také máte pocit, že tento server pomalu upadá?

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? GM, Alesh před 2329 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

Jo, podle mě je nasměřován poněkud zvláštním způsobem. Prapůvodní myšlenka, že si necháš poradit, když třeba něco opravit apod. byla značně „upozaděna“ různými pindacími dotazy typu, jak se máte a co jste měli dneska k obědu. Nejvíc se tu hodnotí ne vlastní zkušenosti a znalosti, ale okopírované pasáže z internetu, čili server se v tomto degraduje na jakýsi lidský vyhledávač z Googlu. Když k tomu přičtu permanentní opravování všeho možného i nemožného, vč. mnohdy nesmyslných editací, nelze se divit tomu, že to tu funguje tak, jak to funguje.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Tato otázka se tu neustále znova opakuje během těch dvou let, co tady funguju a věřím, že se opakovala i v letech předtím. Zdá se, že tento web ještě na dno nedopadl, díky tomu že prochází současně i jakýmsi samočistícím procesem, popřípadě i regulací ze strany adminů. Bylo i hůř. Annas i jiní dlouholetí služebně „staří pardálové“ by jistě mohli vyprávět.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Ano, mám ten pocit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lurius

No, pokud vás ten boj s dětma o kvalitu obsahu ještě neomrzel, připravte se na to že ten boj bude už jenom těžší…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

Alesh: dal bys přednost jakémukoliv výcucu z prstu bez uvedení zdroje? Ať to je okopírované, no a co? Když je tazatel blbý, že si to sám neumí nebo nechce najít? U otázek taky. Někdo napíše, že pervitin se vaří ve věznicích, bez odkazu. To si jako dělá srandu, nebo kde se to dočetl? Já uvádím zdroj (pokud to jde), i když to vím z vlastní hlavy. Odkazem jenom dávám najevo, že nekecám.

před 2329 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

A co ti zaručuje, že zdroj, který používáš je pravdivý?

před 2328 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ivzez

Aleshi, já třeba často používám zákony.
Myslíte, že mohou být zákony nepravdivé?

Kepler zase poměrně často zmiňoval Wikipedii.
Obecně se má zato, že Wiki není důvěryhodným zdrojem informací, není z ní možné např. citovat do vědeckých a školních prací.

Já ale mám zkušenost, že ve Wikipedii jsou články z oblastí, které mne zajímají, důvěryhodné. Navíc byly u všch článků, které jsem z ní zatím použila, uvedeny dostatečné zdroje, v nichž bylo možné si informace ověřit…

A podobné je to všude → i zde. Každý tazatel si může vybrat, jestli se spolehne na poskytnutou odpověď, nebo jestli si ji ověří ještě jinde.

__

Já mívám problémy s připojením k internetu. T-mobile mi po vyčerpání limitu FUP sníží rychlost natolik, že se jenom obtížně dostávám na některé stránky, na řadu webů se po zpomalení rychlosti nedostanu vůbec (nenačtou se mi). V takovém případě se zeptám tady a poprosím o odpověď zde, abych „obešla“ momentálně pro mne nedosažitelné weby.

Co uživatel, to jiný přístup a jiný důvod.
Nemyslím si, že by lidé neuměli vyhledávat třeba v Google. Ale někdy jim vyjede tolik odkazů, že pro člověka neznalého (to se stává mně) je velice obtížné si něco vybrat. Pak se zase zeptám…

před 2328 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek