Avatar uživatele
anonym

Také znáte nějaké ženy, kterým narostl knírek?

Já vím teda jen o jedné. Pamatuji na základní škole učitelku, která jej nosila a docela jí to i seklo, protože byla již stará a měla postavu typu krev a mlíko a k tomu ráznější povahu. Šel z ní přirozený respekt a neviděl jsem nikoho, co šel kolem ní, že by si z toho dělal srandu nebo senzaci. Mně přišla sympatická, i když nebyla žádná krasavice ani bez knírku. Transvestita to určitě nebyl, protože měla větší prsa a taky normální ženské jméno a přijmení. Zajímalo by mě, zdali jste někdy také viděli kníratou či snad vousatou ženu a zdali to bralo její okolí normálně nebo ne.

Ten knír způsobuje nějak zmutovaný testosteron, který se k ní dostal při narození?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kulpix před 2858 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Ano, a ani nebyla stará, jen zkrátka tmavší.
To není žádný „zmutovaný“ testosteron, ale zcela normální testosteron, akorát ve větším množství. Čím je žena starší, tím více jí ubývá ženských hormonů a naopak přibývá testosteronu, takže kromě knírku mívají ve stáří i typicky mužské vlastnosti (bývají ve vyšším věku méně hovorné, nerudné apod.).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kulpix

Jo, taky si jednu učitelku ze zakladky pamatuju. Ta si ale knír holila.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

My jsme mali také na základní škole učitelku (tehdy ještě soudružku) s knírkem. Také už to byla starší dáma, navíc poměrně prostorově nepřehlédnutelná, bývala ostříhaná na krátko, učila tělocvik a hrála na tahací harmoniku. Byla to jedna z nejlepších a nejoblíbenějších učitelek na škole. Ale po té biologické stránce, nebo jak to říci, to byla asi normální žena, měla děti a manžela.

Ono se u žen po přechodu stává, že dojde k úbytku estrogenů a pokud má i hodně testosteronu (bežně i ženy nějaký mívají), tak se to projeví právě třeba takto.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

…spíš ty, co jim narostl hřebínek…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek