Avatar uživatele
anonym

Takže to vypadá, že s jistotou bude novým americkým presidentem Donald Trump?

Podle posledních ranních informací:

Podle některých zdrojů se Donald Trump se výrazně přiblížil k vítězství v amerických prezidentských volbách, v současné době drží 221 z 270 pot­řebných volitelů. Jeho demokratická rivalka Hillary Clintonová získala prozatím 209 volitelů. Ke zvolení do Bílého domu je třeba nejméně 270 z 538 volitelů.

Zdroj na http://www.bles­k.cz/clanek/zpra­vy-svet/429323/volby-v-usa-online-trump-drti-clintonovou-vyhral-v-klicovych-statech.html?ut­m_source=bles­k.cz&utm_medi­um=copy

Mohlo to být zajímavé mít první presidentku v USA. Lidé o to prostě neusilují. Kolem Trumpa se již oslavuje všude možně.

Zajímavá 0 před 2728 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, opravdu to tak vypadá. Nebylo však nutné na to dávat otázku, ale jen se porozhlédnout po mediích.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

6:45
9. 11. 2016

Rychlé ranní shrnutí: Donald Trump má na svém kontě už podle odhadu Fox News 254 volitelů, Hillary Clintonová 215. Trumpovi tak zbývá získat pouze 16 volitelů, aby se v cestě do Bílého domu nemusel spoléhat na rozhodnutí Kongresu.

Více na http://www.bles­k.cz/clanek/zpra­vy-svet/429323/volby-v-usa-online-trump-drti-clintonovou-vyhral-v-klicovych-statech.html?ut­m_source=bles­k.cz&utm_medi­um=copy

před 2728 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

7:17
9. 11. 2016

Ve státě Utah, kde s velkým náskokem vede Donald Trump, je Clintonová až třetí! Mezi dva hlavní favority se vklínil nezávislý kandidát Evan McMullin.

Evan McMullin? :) Kdo to je?

před 2728 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek