Avatar uživatele
Asterix

Taneční podložky a web fundance.cz

Ahojte, máte někdo zkušenosti s tanečníma podložkama? Už delší dobu se o ně zajímám a vypadá to jako skvělý vánoční dárek nejen pro děti. Taky by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenosti s eshopem www.fundance.cz jsou asi nejlepší eshop s podložkama co jsem našla, ale pro jistotu se ptám, jestli někdo nemáte lepší. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5266 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lencis

Ahojky, taneční podložku mám a mohu opravdu vřele doporučit. Mám ji už skoro tři roky, tenkrát to byla novinka o které tady moc lidí nevědělo… mám ji včetně stepmania cd v češtině… obchod neznám, ale koukala jsem a vykazuje všechny body slušného e-shopu… nebála bych se objednat 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Linamo

DDRko je super vec! Do CR proniklo uz pred par lety, i kdyz zprvu se nedalo nikde klasicky koupit, jen v zahranici, tedy pres internet.

Koho bavi tancit a tanecni hudba, je to skvely darek!
Jen bacha, je to navykove a clovek se u toho i dost zapoti :)

Co se trvanlivosti tyce, vice vydrzi ta „plastova“ z tvrdych odolnych materialu, ale lepe se prevazi a da se zapojit lepe vsude po byte ta klasicka „latkova“ (napr. mene vazi).

Jedina nevyhoda – pokud mate pod sebou nejake nervni sousedy ve stare zastavbe, muze se stat, ze se jim bude klepat strop a vlitnou na vas. Bydlite-li vsak v rodinnem dome, bude to bez problemu a tancit se da klidne i venku na zahrade!

Vami vybraneho E-shopu bych se nebala.

Hezke vanoce!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek