Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tanky a vrtulníky v Operaci Flashpoint - mise Sám v lese, evaukace v Mortonu

Zdravím vás,
po delší době jsem si zas nainstaloval svůj Flashpoint. Jsem nyní v misi, jak zůstanete sami v lese a musíte se dostat na evakuační místo v Mortonu, následně do toho čtverce kde vas najdou partyzáni. Vzhledem k tomu, že jsem hru dohral už nekolikrát,tak si chci taky trochu užívat a pamatuji si, že kdyz jsem jednou utíkal, tak jsem u nějaké silnice našel vrtulník s dvouma vojakama. Nevíte kde se to nachází? A jestli ho dokážu ukrást když jsem teprv takle na začátku hry (je to asi šestá mise). chtěl bych si ho ukrást a pak s nim sundavat všechny ty jednotky na zemi.

Podobně jsem to dělal, když mě tenkrát sestřelili a zajali,a ja měl utect a podle měsíce najít cestu, tam se dá ukrást ten vrtulník a pak je to velká legrace a máte hromadu bodů za zabitý vojáky a nepřátele :-) Tak bych to chtěl zkusit i v této misi pokud to pujde a víte kde je. Nebo hráli jste tuto misi jinak,abyste meli co nejvíce bodů a ne se jen dostali na evakuační místo?

Díky za tipy

Předmět Autor Datum
Rád bych Ti poradil, ale na žáden vrtulník jsem nenarazil. Možná by bylo dobré skusit zapnout cheat… poslední
BilyCZ 14.05.2013 08:14
BilyCZ

Rád bych Ti poradil, ale na žáden vrtulník jsem nenarazil.
Možná by bylo dobré skusit zapnout cheat na god mod (i když cheaty jsou špatne),
a skusit ukrást sovětům nějaký ten UAZ a porozhlédnout se. I když jsem hledal tak po mě šly Hlídky, a ty mi to nezlehčovaly. Teď mám ale skaženy PC tak to skusit nemůžu.
( nezahrajeme spolu někdy MP ? ) :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru