Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Team fortress

Zdravím, začal jsem hrát TF 2 ale hraju za snipera a nějak nechapu podstatu hry, mapy jsou malé, když někoho už vidím tak mě hned zabije, navíc bez headshotu vydrží všici snad 4 rany a kulomet jim taky nic nedělá.. jak se chytnout jak pořadně hrát ? Hraju to sám s random lidma.. a jsem víc otravenej než bych si užil hru.

Předmět Autor Datum
Podstata snipera v TF2 je dávat POUZE headshoty, jinak jsi za lamu. Na začátek bych jako nejjednoduš…
Metride 03.03.2013 23:36
Metride
Souhlas s předchozím názorem. Nesmí se zapomínat, že TeamFortress je teamová hra a tak se musí i hrá… poslední
JR_Ewing 04.03.2013 05:39
JR_Ewing

Podstata snipera v TF2 je dávat POUZE headshoty, jinak jsi za lamu. Na začátek bych jako nejjednodušší classu doporučil Scouta, Soldiera nebo Heavyho. A možná i engineera.

Souhlas s předchozím názorem. Nesmí se zapomínat, že TeamFortress je teamová hra a tak se musí i hrát. Sniper tudíž není sólista, který se vydává do nezajištěných pozic, ale support jednotka, která hlídá již dobytá území, případně je hned za první vlnou a hlídá důležité průchody. A bacha na špiony :-D.

K teamfortress jako takové, patří k jedné z dvou mých oblíbených multiplayer cooperačních her. Narozdíl od CS a DOD (DOD dříve ne, teď už bohužel ano) není možné hru vyhrát pomocí přítomnosti jednoho nabušeného hráče. CSko a DOD jsou takto hratelné, ale člověk to musí hrát v klanu, trénovat a nechodit do free her. Neskutečně mě štvalo, když jeden člověk opanoval celou mapu. Dokonale to během pár her způsobilo silný odliv protihráčů a dokáže to dokonale otrávit. TF2 (ta druhá hra je battlefield 2148 - ostatní BF jsem neměl tu čest) taková není. Díky rozdílnému zaměření jednotlivých povolání, je vždy účinné jen něco proti něčemu a team se musí vzájemně podporovat. Dobře kooperující team s průměrných hráčů je mnohem lepší, než pár nabušených jedinců pracujících samostatně.

PS: Pokud tě začnou špioni štvát, nejlepší změnit povolání na Pyro a pořádně jim to vrátit. To perfektně uvolňuje frustraci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru