Předmět Autor Datum
To není žádná ikonka pro srandu, ale údaj o tom, že jsi server admin, channel admin, nebo Operator.…
shark.jd 26.03.2011 21:22
shark.jd
Ne to ne, mají to i normální lidé, někdo má nick třeba...plácnu....Borec, a to B má v tom puntíku.
WsxsW 26.03.2011 21:49
WsxsW
To upravují admini serveru ;)
Gazzy 27.03.2011 01:08
Gazzy
kde stahnu nějaky ty ikonky? hledam na netu a marne. predelavame TS ikony na ty hezky a zatim mame S…
veru 22.06.2011 19:58
veru
Tím puntíkem, pokud se nepletu, je myšlená modrá (po aktivování ''Push to talk'' tyrkysová), nebo če… poslední
Tukan 21.09.2011 21:13
Tukan

Tím puntíkem, pokud se nepletu, je myšlená modrá (po aktivování ''Push to talk'' tyrkysová), nebo červená (pro channel comandery, po aktivování ''Push to talk'' žlutá) dioda na levo od nicku.

Tato funkce je zakázána na všech TS serverech, které za něco stojí pochopitelně. Je to malý bug ovlivněný html kódy a nebo dalším způsobem, o kterým raději pomlčím. Jako administrátor serveru nehodlám nic takového trpět na svích serverech, kde působým. Rozhodně je to věc ke komunikaci nepotřebná. Team speak (jak již z názvu vyplívá) je jenom o komunikaci, nikoliv o takových pitomostech. Pokud si chce člověk hrát, máš malování a nebo jiné software a né team speak. Jistli-že nechceš využívati dosut tobě dostupných funkcí za které bys měl být především rád, odinstaluj team speak, blockni webové stránky a všechny odkazy na team speak a kamarádům řekni ať se o TS před tebou nevyjadřují. Říkám to doufám dost jasně jak pro tebe, autore topicku, tak i pro ostatní přiblblíky, co hodlají dělat z TS špínu plazící se kanálem.

Miluji mládežnickou potápějící se společnost do čímdál větších sraček a blbostí. Bujná fantazie autora tohoto bugu mě dohání ke krutému pousmání nad jeho inteligencí.

Tukan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru