Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TeamViewer snímá systémové audio i když je vybrán jen mikrofon

Stává se mi že když s kamarádem jedu přes teamviewer a mluvím že teamviewer snímá audio windows a posílá mi ho zpět my dva pak nemůžeme mluvit protože se to opakuje. Dá se nějak nastavit aby snímal jen mikrofon ja tam mám nastaveno jako vstup mikrophone FP na mém sb xfi a muj kamarad mikrofon realtek ale vrací se nám dál systémové audio.

Předmět Autor Datum
Vypni si audio u sebe v horním panelu.
Rufus 11.07.2014 17:28
Rufus
ja ho vypnu ale tim umlcim systemove audio uplne a ja potrebuju aby Skype byl slyset ale aby teamvie…
Martin100 12.07.2014 01:07
Martin100
Nepouziva niekto z vas normalne reproduktory? Alebo niekto z vas ma nahovno/vadne/srot sluchatka ale… poslední
MM.. 12.07.2014 11:10
MM..

ja ho vypnu ale tim umlcim systemove audio uplne a ja potrebuju aby Skype byl slyset ale aby teamviewer nevysilal to co mluvime jeste jednou zpatky proste chceme na teamvieweru slyset jen mikrofony ale aby proste nenahraval a nevysilal systemove audio ale aby mohlo byt zaple protoze my si volame po skype ale po tw hrajeme sachy atd. protoze takove primitivni hry ten TW utahne.

Nepouziva niekto z vas normalne reproduktory? Alebo niekto z vas ma nahovno/vadne/srot sluchatka alebo blbo zastrcene (blby kontakt na obal jacku apod)

Treba si aj skontrolovat ovl.panely-zvuky a aj nastavenia samotneho programu, skype ma napr. svoje a mozes si tam nastavit kadeco, teamviewer bude mat predpokladam tiez svoje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru