Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Telefon mi nebere vodaf.simkarty

Zdravim,omlouvam se jestli toto teda sem nepatri ale neni cas a potrebuju to co nejdriv vyresit...No takze,mam mensi problem...Mam telefon LG Ku990i (Viewty),no a koupil jsem si vcera novou simku od vodafonu.S tou simkartou nic neni,vse funguje samozrejme jak ma,teda vse funguje jak ma,jen ne v mem telefonu.Nechapu,vlozim simku,nastartuju,signal bezi jak ma(zatim)...Zpravy mi jdou v pohode odesilat dokonce i prijimat :-D .No jenze nikam se nedokazu dovolat,vytocim cislo,cislo to asi neprozvoni,naskoci upozorneni "Zkontrolujte odesilani ID volajiciho" a nazdar bazar..vytoceni se zrusi...Zkousel jsem sve nove cislo prozvonit,vubec nic se mi neobjevilo,ze by mi nekdo volal nic...No nakonec jsem si zkusil aktivovat net na jeden den,ten samozrejme tez nefunguje,stranka se nenacte..Je divne,ze pri tomto problemu mi v rohu zmizi uplne signal...No nevim,se svou t-mobile simkou nemam zadny problem,jen s touto vodafonkou...Nechapu,v jinych telefonech s ni ale nemam problem.::) Zkousel jsem i jinou simkartu od vodafonu-stejny problem...:-/
Nekdo nejaky napad?:))

Předmět Autor Datum
Není telefon zablokovaný? Je-li koupen jako nový nebo starší (a deklarovaný jako pro všechny sítě),…
Dale Cooper 04.01.2011 23:34
Dale Cooper
Uz jsem videl telefon ktery si neporadil s novym typem simky, kdyz se tam dala starsi tak sel jak me…
pepa2 05.01.2011 00:06
pepa2
Já mám nápad, že je ten telefon blokovaný. Zavolal bych na podporu vodafone, nebo zašel někam do ser…
Kráťa 04.01.2011 23:35
Kráťa
Jo,parada,uz to mam ...jen nevim proc jsem na to neprisel driv..problem byl tu nekde v nastaveni bud…
PRDISLAV 05.01.2011 00:20
PRDISLAV
To ale nevysvetluje proc to s t-mobile slo a s vodafone ne. Priste doporucuju udelat reset telefonu… poslední
pepa2 05.01.2011 00:26
pepa2

Není telefon zablokovaný? Je-li koupen jako nový nebo starší (a deklarovaný jako pro všechny sítě), tak to omlaťte prodejci o hlavu.
Jedna věc je ale zajímavá -

Zkontrolujte odesilani ID volajiciho

.
Jak je v telefonu nastaveno odesílání čísla? Tzn to, jestli se volajícímu nemá nebo má objevit telefonní číslo, z něhož je voláno. To může dělat bordel... Určitě to v nastavení někde bude, tohle se nastavovalo už v dobách Nokie 5110.

Uz jsem videl telefon ktery si neporadil s novym typem simky, kdyz se tam dala starsi tak sel jak mel a nebyl to zas tak stary telefon. Zkusil bych tam jinou sim vodafonu, ale nejakou starsi, kdyz nepujde je chyba v telefonu, kdyz pujde tak je to tento pripad, ale nevim kdo to pak resi jestli vodafon nebo prodejce telefonu. Spise bych se priklanel k tomu, ze je spatny telefon, vodafon jede v pasmu 1800 MHz a s tim muze mit telefon problem, T-mobile jede i v pasmu 900 MHz proto s nim funguje. Predpokladam, ze zablokovany neni to se snad uz nedela, navic by se telefon v takovem pripade nemel prihlasit do site, ale neznam nejnovejsi telefony tak za to ruku do ohne nedam.

Jo,parada,uz to mam ...jen nevim proc jsem na to neprisel driv..problem byl tu nekde v nastaveni bud v "Automaticke vytaceni" ktere jsem povolil a nebo v sekci "odeslat vlastni cislo" ktere jsem tez povolil...No ale samozrejme dekuju ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru