Předmět Autor Datum
Nepovedal si zakladnu vec, odkial budes prijimat tv signal?
fleg 26.07.2011 11:41
fleg
Aha, no píšu že se v tom nevyznám. Myslel jsem že se to nějak přijímá do toho USB. K tomu USB prodáv…
Peanut 26.07.2011 11:57
Peanut
S tunerem dostaneš i software, takže si můžeš vybrat jestli budeš používat ten, nebo podivné WMC. Po…
jirka44 26.07.2011 11:59
jirka44
Pripadne sa mozes pichnut do najblizsieho kabloveho pripojenia.
fleg 26.07.2011 12:07
fleg
A programy mi půjdou stejné jako na normální televizi??
Peanut 26.07.2011 12:35
Peanut
Programy ti půjdou takové, jaké na tu pidianténku chytíš.
Wikan 26.07.2011 12:49
Wikan
Pravděpodobně ti dělá potíže chápání psaného textu. Jinak by jsi z popisu na svém odkazu pochopil, ž… poslední
Pytlík 26.07.2011 12:55
Pytlík

Aha, no píšu že se v tom nevyznám. Myslel jsem že se to nějak přijímá do toho USB. K tomu USB prodávájí i ovladač a anténku. Jestli by jsi mohl, tak dal by jsi mi postup jak spustit na PC televizní stanice jako je Nova, Prima apod. ? Jako třeba....kup to, zapoj to tam, stáhni si tohle, připoj to k tomu a pujde ti to. Jak jsem psal, nevyznám se v tom, dík.

S tunerem dostaneš i software, takže si můžeš vybrat jestli budeš používat ten, nebo podivné WMC.
Pokud je u vás hodně silný signál, bude to chodit i na tu přiloženou antenu, v opačném případě je potřeba buďto pokojová aktivní antena (se zesilovačem), nebo poctivá venkovní antena.

Pravděpodobně ti dělá potíže chápání psaného textu. Jinak by jsi z popisu na svém odkazu pochopil, že tuner je určen pro příjem pozemního digitálního TV signálu - tedy to, co v daném místě chytneš na běžnou televizi, chytneš i na tento tuner. Pochopitelně při zajištění dostatečné síly a kvality signálu, na což povětšinou postačuje dodávaná anténa, někdy je ale nutno použít venkovní anténu (závisí to na místních podmínkách).
Rozhodně se ke mně nedostala informace o tom, že by některý výrobce u svých tunerů činil opatření, aby z příjmu vyloučil Primu, Novu a podobně, takže se dá s velkou mírou pravděpodobnosti předpokládat, že, pokud něco v daném místě chytíš, budou mezi přijímanými stanicemi tebou požadované stanice.
Ohledně kabelové televize: Některé kabelové rozvody obsahují i kanály pozemní digitální TV, nemusí to ale tak všude být. Takže tuto možnost musíš vyzkoušet ty sám u sebe. Nikdo ti to dopředu neřekne, protože nezná místní situaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru