Avatar uživatele
freesty

Co má dělat paní, které skončila nemocenská, ale stále není vpořádku? Má poraněnou páteř a musí nastoupit do práce.

Prosím Vás MOC o radu, co má dělat tato paní. Dne 25.3.2011 jí skončí nemocenská, kterou jí už dále doktoři neprodlouží. Paní má bolesti (poraněná páteř, převrácené obratle, bolesti až v nohou, jedná se o PRACOVNÍ ÚRAZ V NYNĚJŠÍM ZAMĚSTNÁNÍ), ale přesto teď musí nastoupit zpět do svého zaměstnání jako prodavačka v obchodě. Přesto, že jí nemocenskou neprodloužili, dostala nárok na lázně, ale až od 31.3.2011!! Na sociálce jí řekli, že už dávno si měla zažádat o důchod. Paní je 48 let. Důchod ještě nechce, chtěla by se uzdravit. Má nějaký nárok na další nemocenskou v době lázní?? Nebo CO má dělat? Jak postupovat dále? Momentálně se chystá nastoupit do práce 25.3.2011!! MOC PROSÍM O JAKÉKOLIV RADY!!! Samozřejmě potřebuje peníze ..nejlépe uzdravit se a pokračovat ve své práci. MOC VÁM DĚKUJI ZA RADY!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fesoj před 4757 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Bohužel jí zřejmě moc možností nezbývá. Pokud se jí nepopdaří sehnat jinou neschopenku, třeba i od jiného lékaře a třeba i na jinou nemoc bude muset nastoupit. I kdyby si o důchod požádala, neznamená že ho dostane. PodmínkY jsou čím , dál tvrdší. Žena má podobný problém : Práci nemůže dělat protože je nemocná a na důchod nemá nárok protože je zdravá. Skončila na ÚP.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

Ať si na internetu najde „blog terapeuta pohybových bolestí“ a popíše p.ing.Veselému svoje problémy,on jí odepíše,co má dělat Je to sice ing.,ale problematice rozumí,je tam spousta dotazů a spokojených lidí,kterým pomohl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
UnLife

Okamžitě zajít za jiným lékařem, oběhat jich klidně deset, vždyť objektivně nemůže pracovat

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek